Kumluca Belediyespor Kızılca Bölükspor:0-0

Bölgesel Amatör Ligi 7. Grup'ta mücadele eden Kumluca Belediyespor, sahasında Kızılca Bölükspor ile 0-0 berabere kaldı.

Kumluca Şehir Stadında oynanan karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Cem Boratay Ala, Sefa Özcan ve Yusuf Şahan Süslü hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşma, konuk Kızılca Bölükspor takımının vuruşuyla başladı.

Yağmur altına oynanan maçın ilk dakikalarından itibaren her iki takım da kontrollü bir futbol ortaya koydu. 39. dakikada orta sahada yaşanan bir pozisyonda hakem, Kumluca Belediyesporlu Ali Baştürk'e kırmızı kart gösterdi. Bu dakikadan sonra sahanın da ağırlaşması nedeniyle oyunda tempo düştü.

İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında konuk Kızılca Bölükspor, ilk yarıya göre daha atak başladı.

59. dakikada Kumluca Belediyespor'dan Engin, rakibiyle girdiği pozisyonda faul yapınca ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Sahada 9 kişi kalan Kumluca Belediyespor, bu dakikadan sonra defans ağırlıklı bir futbol ortaya koydu, zaman zaman kontra ataklara rakip kalede gol aradı. Maçta gol olmayınca takımlar maçtan birer puanla ayrıldı.

Maçtan sonra her iki takımın taraftarları, hakem aleyhine tezahüratta bulundu. Maçın hakemleri, sahadan polis eşliğinde ayrıldı.

Maçta Kumluca Belediyepor'dan Emre, Erçin ve Birindar, Kızılca Bölükspor'dan Samet, Alper ve Ergin sarı kart gördü. Kumluca Belediyespor'dan Ali ve Engin ise kırmızı kart gören oyuncular oldu.

Muhabir: Mehmet Çakmak

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Kaynak: AA