Denizlispor Teknik Direktörü Dervent Açıklaması

PTT 1 . Ligde Torku Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Denizlispor'un teknik direktörü Selahattin Dervent, karşılaşmadan bir puanla ayrıldıkları için üzüntülü olmadığını söyledi.

Dervent, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, futbolcuların sahada çok iyi mücadele ettiğini belirtti.

Torku Konyaspor maçına 3 puan için çıktıklarına değinen Dervent, ''Takım halinde hareket edip, takım ruhunu ön plana çıkararak iyi oyun ve mücadeleyle galip gelmek istiyorduk. Sahaya 3 puan için çıktık. Bundan sonraki maçlarda da 3 puan için sahaya çıkacağız. Bir puan için üzüntülü değilim. Futbolcularımız sahada ayak basmadık yer bırakmadı. Herkes elinden geleni yaptı'' diye konuştu.

-Torku Konyaspor cephesi-

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara da maça iyi başlayan taraf olduklarını ileri sürerek, ''İlk 30 dakikada futbol adına yapılması gereken her şeyi yaptık. Saha hakimiyeti elimizdeydi. Oyunun her iki yönünü hem ofansif hem de defansif anlamda iyi kullandık, kalemize top gelmedi. Denizlispor, ilk atağında golü buldu'' dedi.

İkinci yarı her türlü riski alarak pozisyonlar bulduklarını dile getiren Özkara, şunları kaydetti:

''Risk aldığımız dakikalarda da Denizlispor'un yakaladığı iki pozisyon vardı. Bunları da kaleci Kaya, iyi kurtardı. Sonuç olarak hem oyuncuların yerlerini hem de sistemi değiştirdik ve golü bulduk. 1-1 beraberlikle buradan ayrıldık. Üç puan bekliyorduk, artık bir puanla yetineceğiz. Oyuncularımı kutluyorum. İyi mücadele ettiler. Denizlispor'a da bundan sonra başarılar diliyorum.''

Muhabir: İbrahim Süzer - Mustafa Dermencioğlu / Halil Şahin / Halil İbrahim Avşar

Yayıncı: Murat Taydaş

Kaynak: AA