Fenerbahçe bir gol daha atsaydı...

Marsilya Velodrome Stadı'nın güvenlik müdürü Guy Cazadamont'un RTL'e söyledikleri tüyler ürpertecek cinten...

Fenerbahçe ve Marsilya arasında oynanan maçın devre arasında çıkan olaylar Fransız medyasının gündeminden düşmüyor...

Velodrome Stadı'nın güvenlik müdürü Guy Cazadamont 'Devre arasında taraftarlara sakin olmaları gerektiğini söyledik ve güvenlik güçlerimize yerlerini almaları gerektiğini söyledik. Olayları engelleyecek gücümüz yoktu. Teknik direktör Baup, takım menajeri Jose Anigo ve başkan Vincent Labrune'la konuşup polislerin müdahale etmesine izin vermemizin doğru olduğu görüşünde birleştik ve bu doğru bir karardı. Sportif açıdan hiç iyi görüntüler değildi ama insanların güvenliği açısından buna izin vermek zorundaydık. Sonrasında önemli bir sorun yaşanmadı zaten ' dedi.

Cazadamont, Fenerbahçe'nin olası bir 2. golünden sonra Türk ve Fransız taraftarlar arasında yaşanan bir olayın tekrarlanmasından korktuklarını söyledi.

UEFA'nın Marsilya-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle Fransız ekibine ceza vermesi bekleniyor.

O OLAYI HATIRLATTI

13 Mart 2001'de Paris'in Parc des Princes Stadı'nda Galatasaray ve PSG taraftarları arasında çıkan olaylar neticesinde Türk taraftarlar sahaya inmek zorunda kalmış, o dönem sarı kırmızılı takımda sağ bek oynayan Fatih Akyel'in yüzü kanlar içerisinde olan bir taraftarı polise vermek istemediği görüntüler aklımıza kazınmıştı.