Fabian Ernst: İsmail Köybaşı En Kötü Sakatlığı Yaşadı

İstanbul Kasımpaşa Çok Programlı Lisesi’nde sosyal bir etkinliğe katılan Kasımpaşalı futbolcular ve teknik heyet öğrencilere eğitim seti dağıttı.

Kasımpaşa takımından Fabian Ernst, eski takım arkadaşı İsmail Köybaşı’nın sakatlandığını duyduğunu, kendisinin en kötü sakatlığı yaşadığını söyledi.

Fabian Ernst, “İçimden kendisine en iyi şeyleri dilemek istiyorum. Bir futbolcunun yaşayacağı en kötü sakatlık onun başına geldi. Maalesef yapabilecek bir şey yok. Geçmiş olsun.” dedi.

Ernst, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında oynayacakları Orduspor maçıyla ilgili bir soru üzerine ise “Bu hafta Orduspor ile zorlu bir mücadele yapacağız. Ligdeki pozisyonumuzu korumak istiyoruz. Herşey bizim elimizde ve gerekeni yapacağız.” diye konuştu.

Kasımpaşa Teknik direktörü Şota Arveladze de öğrencilere hitaben okul bahçesinde yaptığı konuşmasında, öğrencileri Kasımpaşa maçlarına gelmeye davet etti. Şota, “Sizleri maçlara bekliyoruz. Güzel günler bizleri bekliyor. Sizlerle daha da güçlü olacağız. Bizi lütfen unutmayın.” diyerek sözlerini tamamladı.Lacivert - beyazlı ekibin bu sosyal etkinliğine Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kasımpaşalı bazı futbıolcular ve teknik direktör Şota Arveladze katıldı.