Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam Açıklama Yaptı

İçel İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Bursaspor maçının 65'inci dakikasında tribüne gönderilmesiyle ilgili olarak ''Hak etmediğim bir ceza almak istemiyorum'' dedi.

Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maça farklı planlarla gittiklerini ama istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıkları için mağlup olduklarını söyledi.

Maça iyi hazırlandıkları halde galibiyete ulaşamadıklarını ifade eden Sağlam, bundan sonraki maçlara ''mutlak galibiyet'' düşüncesiyle çıkacaklarını kaydetti.

Bursaspor maçında sahadan atılmasına bir yanlış anlaşılmanın neden olduğunu savunan Sağlam, şöyle devam etti:

''Maçta, pozisyon icabı bir şeye sinirlendim. Sinirlenince elimdeki taktik tahtasını yere attım. Mukavva dik yere gelince, sekerek sahaya düştü. Bu da hakemler tarafından yanlış anlaşıldı. Seyircinin önünde olayı uzatmanın bir mantığı yoktu. Maçtan sonra Bülent hocaya ve yardımcı hakem arkadaşımıza olayı anlattım. Kendilerinden özür de diledim. Olayın bir yanlış anlaşılma olduğunu kendilerine beyan ettim. Umarım bu doğrultuda rapor verirler'' diye konuştu.

Sağlam, teknik direktör ve futbolcuların sahada kendilerini tamamen oyuna verdiği için istenmedik hatalar yapabildiklerini dile getirerek, ''Hak etmediğim bir ceza almak istemiyorum. Gayri ihtiyari yapılan bir hareket sonrası sahadan çıkarıldım. Arkasında art niyet aranacak bir durum yok. Perşembe gününe kadar karar kesinleşmiş olacaktır'' diye konuştu.



Muhabir: Mustafa Çiftçi / Zuhal Uzundere Kocalar

Yayıncı: İsa Sansar

Kaynak: AA