Teknik Direktör Özdilek: İyi Futbol, Ciddi Oyun ve Farklı Skor Bizi Mutlu Etti

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, iyi futbol, ciddi oyun ve farklı skorla kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası'nın 3. tur maçında kendi evinde Eyüpspor'u konuk eden Medical Park Antalyaspor karşılaşmadan 7-0 üstün ayrıldı. Karşılaşmanın ardından maçı değerlendiren Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, oyuncularını tebrik etti. Maçı ciddiye alarak sahaya çıktıklarını belirten Özdilek, bunu ortaya koydukları performansla gösterdiklerini ifade etti.

Özdilek, sürpriz bir sonuca izin vermediklerini belirterek şunları söyledi: “İyi futbol, ciddi oyun ve farklı skorla kazanmak bizi mutlu etti. Bir üst tura çıktığımız için mutluyuz. Süper Lig'de karşılaşacağımız Trabzonspor'u da yenerek kendi evimizdeki galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz.” Kırmızı – beyazlı ekibin genç oyuncu Deniz Aslan da, Eyüpspor'u ciddiye alarak sahaya çıktıklarını, güzel bir skorla sahadan ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Medical Park Antalyasporlu oyuncu Emrah Başsan, net bir skorla galip geldiklerini, Trabzonspor'u yenerek ligdeki galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini kaydetti.

“BEKLEMEDİĞİMİZ BİR SKORLA KARŞILAŞTIK”

Sahadan farklı bir yenilgiyle ayrılan Eyüpspor Teknik Direktörü Mehmet Yozgatlı, beklemedikleri bir skorla karşılaştıklarını, üzgün olduklarını söyledi.

“Maça iyi başladık. Gol pozisyonları da bulduk ancak atamadık. Antalyaspor'un ilk atağında golü yedik. Antalyaspor'u kendimize rakip olarak görmüyoruz.” diyen Yozgatlı, Süper Lig ikincisi bir takıma karşı ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Eyüpsporlu Ersen Martin, ligin en iyi takımlarından birine karşı mücadele ettiklerini söyledi.

Ersen Martin, maça iyi başlamalarına rağmen ellerine geçen fırsatları değerlendiremediklerini belirtti.