Medical Park Antalyaspor, Eyüpspor Maçının Ardından

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Medical Park Antalyaspor yedek ağırlıklı kadroyla sahasında ağırladığı Eyüpspor’u 7 golle geçti.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, oyuncularını galibiyetten dolayı yürekten kutladığını söyledi.

Kupa maçına ciddi bir şekilde hazırlandıklarını kaydeden Özdilek, “Fenerbahçe galibiyetinden sonra bu tür maçlara oyuncuları motive etmek kolay olmadı. Oyuncularım bu maça ciddi hazırlandı. Sürprize izin vermedik. Bu maçlar hep zor olan maçlardır. Bugün de iyi futbol, ciddi oyun ve farklı skorla kazanmak bizi mutlu etti. Önünüzdeki Trabzonspor maçına hazırlanacağız. 4. tura çıktık, bu sevindirici. Kupa bizim için bitti. Pazartesi günü sahamızda oynayacağımız Trabzon yoğunlaşacağız. Kendi evimizde galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Kırmızı-beyazlı futbolcu Deniz Aslan, rakibi çok ciddiye aldıklarını belirterek, “ Kupa maçı zordu. İyi hazırlandık. Skor bizim için çok güzel oldu. Önümüzdeki Trabzonspor maçına bakacağız” dedi.

Kırmızı-beyazlı futbolcu Emrah, iyi bir sonuç aldıklarını ifade ederek, “7 gol, net bir skor. Rehavete kapılmak istemiyoruz. Ligde iyi giden periyodumuz var. Eyüpspor’u yenmek bizim için iyi bir sonuç oldu. Trabzon maçını kazanıp ligdeki yükselişimizi sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

Eyüpspor Teknik Direktörü Mehmet Yozgatlı, beklemedikleri farklı bir mağlubiyet aldıklarını kaydederek, “Buna üzgünüz. Maça iyi başladık. Ama üst üste gelen gollerle mağlup farklı mağlup olduk. Antalyaspor’u kendimize rakip olarak görmedik. Biz kendi maçlarımıza bakacağız” dedi.

Eyüpsporlu futbolcu Ersen Martin ise, ligin iyi takımlarından Antalyaspor’a karşı iyi oynadıklarını ifade ederek, “Sahada biz elimizden geleni yaptık. Atamıyorsanız, kontrataklar sonucu gelen gollerle mağlup olduk” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA