Alex: Başkan kovdu, Kocaman kalmamı sağladı

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Alex basının karşısına geçti ve her şeyi tek tek anlattı.

Fenerbahçe 'de kadro dışı kaldıktan Sonra sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Alex de Souza, Marriot Otel 'de Son kez basının karşısına geçti.

Alex, iki yıl önce oynanan Young Boys maçından Sonra Başkan'ın kendisini kovduğunu ancak Aykut Kocaman'ın kendisine sahip çıkarak takımda kalmasını sağladığını söyledi.

Alex'in yaptığı açıklamalar şöyle:

'Aykut Hoca işe başladığında Young Boys dönemiyle kulüp açısından sıkıntılı döneme girdik. Bu maçtan Sonra başkan beni çağırdı ve yarın sabahtan itibaren ilişkini kes dedi. Başkanın beni takımda görmek istemediğimi eşime söyledim. Transfer sezonunun kapanmasına çok az kaldığını ve bir şekilde başımızın çaresine bakmamız gerektiğini söyledim. Samandıra'da eşyaları toplarken, Kocaman kulüpte kalmamı sağladı. Ona teşekkür ediyorum. Sabırlı ve sakin olmamı istedi ama bir-iki saat önce kovulduğumu söyledim. Sahaya çıkmadım, ağırlık salonundaydım. Sonra bir haber geldi başkan benim stada gitmemi istiyordu. Sonra sabah kendisinin söylediklekimi unutmamı ve devam etmemiz gerektiğini söyledi. O sezon ekstra motivasyonla oynadım. '