Boşboğazlığının kurbanı oldu!

Daily Mirror, Milli Takım Menajeri Roy Hodgson'ın, Emirates Stadı’na gitmek için bindiği metroda, yolcularla yaptığı konuşmayı sayfalarına taşıdı.

Gazeteye göre Hodgson, metrodaki yolculara Ferdinand'ın milli takım kariyerinin bittiğini söyledi. Haberi yalanlayan Hodgson, bununla birlikte Ferdinand'dan özür diledi.

Daily Mirror'a göre Hodgson, kendisine Rio Ferdinand'ın San Marino ve Polonya ile oynanacak maçların kadrosuna alınıp alınmayacağını soran yolculara 'Ferdinand'ın Milli Takım kariyeri artık bitti ' yanıtını verdi. Böylece Ferdinand da, Milli Takım 'a alınmadığını, resmi kadro açıklanmadan önce gazeteden öğrenmiş oldu.

Hodgson, Milli Takım 'a alınmadığını bu şekilde öğrendiği için Ferdinand'a özür borçlu olduğunu söylemekle birlikte haberi yalanladı. Ferdinand'ın geleceği hakkında, metrodaki yolcularla konuşarak büyük bir hata yaptığını kabul eden deneyimli menajer 'Burada sadece kendimi suçlayabilirim. Metroda Ferdinand hakkında konuşmamalıydım. Yolculara, Rio Ferdinand'a Milli Takım kapısını kapatmak gibi bir niyetim olmadığını söylemiştim. Yine de, önümüzdeki 2 maçın kadrosuna alınmadığını bu şekilde öğrendiği için Rio'ya özür borçluyum. Çünkü kendisine büyük saygı duyuyorum ' diye konuştu.