Ferdinand İle İlgili Kararını Metroda Açıklayan Milli Takım Menajeri Hodgson, Özür Diledi

İngiltere Milli Takım Menajeri Roy Hodgson, Rio Ferdinand ile ilgili kararını dün akşam metroda yolcularla sohbet ederken açıkladığı için özür diledi.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde dün gece oynanan Arsenal-Olympiakos maçını izlemek için Londra metrosuyla Emirates Stadı'na giden deneyimli teknik adam, metroda yolcularla sohbet ederken Manchester United'ın savunma oyuncusu Rio Ferdaninad'ı aday kadroya çağırmayacağını açıklayınca bu diyaloglar İngiliz basınına yansıdı.

Olayı doğrulayan Hodgson, metroda Ferdinand'ı aday kadroya çağırmayacağını söylediğini ancak bu futbolcunun ''milli takım kariyerinin sona erdiği'' yönünde bir yorum yapmadığını kaydetti.

Hodgson, ''Bu haberlerden dolayı üzgünüm ve Ferdinand'dan özür diliyorum. Rio'nun milli takım kariyerinin sona erdiğini tabi ki söylemedim. Metrodaki yolculardan birisi 'Rio takımda yer alacak mı' diye sordu. Ben de 'sanmıyorum' dedim. Bundan başka bir şey söylemedim. Ama tabi ki bunu da dememeliydim'' diye konuştu.

12 Ekim'de San Marino ve 16 Ekim'de Polonya ile karşılaşacak İngiltere'nin aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Fraser Forster , Joe Hart , John Ruddy

Savunma: Leighton Baines , Gary Cahill , Ashley Cole , Kieran Gibbs , Phil Jagielka , Glen Johnson , Joleon Lescott , Ryan Shawcross , Kyle Walker

Orta Saha: Michael Carrick , Tom Cleverley , Steven Gerrard , Adam Johnson , Aaron Lennon , Frank Lampard , James Milner , Alex Oxlade-Chamberlain , Theo Walcott

Forvet: Andy Carroll , Jermain Defoe , Wayne Rooney , Danny Welbeck .

Muhabir: Yunus Kaymaz

Yayıncı: Hüseyin Doğru

Kaynak: AA