Fatih Altaylı'nın açıklamaları Aziz Yıldırım'ı çıldırtacak

Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, Fenerbahçe'de yaşanan 'Aykut' krizi hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, Habertürk ekranlarında Pelin Çift İle Haber Hattı programına konuk oldu. Fenerbahçe 'de yaşanan Alex krizi hakkında konuşan Altaylı, 'Ortada bir Alex krizi yok. Ortada Aykut Kocaman krizi var ' dedi. Aziz Yıldırım 'ın çok konuşulan açıklamasına da değinen Altaylı, Yıldırım 'ın konuşmasını 'abuk sabuk ' diyerek değerlendirdi.

'ALEX SEMBOL OLDU '
Fenerbahçe 'de yaşanan krizi Aykut Kocaman 'ın ortaya çıkardığını savunan Altaylı, Fenerbahçe 'nin sezon başında büyük paralar harcayarak yaptığı transferleri eleştirdi. Bunlara rağmen takıma katkısı olan isimlerin ise takımdan gönderildiğini hatırlatan Altaylı, Alex 'in tüm bunların sembolü olduğunu söyledi.

'AZİZ YILDIRIM 'IN RUH HALİ NORMAL DEĞİL '

Havalimanında Alex ile ilgili açıklama yapan Aziz Yıldırım hakkında da konuşan Altaylı, Aziz Yıldırım 'ın normal bir ruh halinde olmadığını kaydetti. 'Bir futbolcu bacak bacak üstüne attı diye kulüpten kovulmaz ' diyen Altaylı, Aziz Yıldırım 'ın açıklamalarını 'abuk sabuk ' diyerek değerlendirdi. Galataraylı olduğundan dolayı bu konu hakkında fazla konuşmak istemediğini de belirten Altaylı, 'Başarı ilaçtır. Galibiyetler olayı unutturur ama ben birisinin Alex 'in heykelini yıkmasında koruyorum' ifadeini kullandı.