Basketbolun Efsanelerine Barilla Desteği

Dünya Veteran Basketbolcular günü için her yıl Dünya Veteran Basketbol Federasyonu’na (FIMBA) üye ülkeler tarafından düzenlenen Fimba Day, bu yıl ilk kez İstanbul’da gerçekleşti.

Dünyanın önde gelen makarna üreticilerinden Barilla, basketbola ve basketbolun efsanelerine desteğini sürdürüyor. Dünya Veteran Basketbol Federasyonu (FIMBA) tarafından her yıl kutlanan Fimba Day, bu yıl FimbaTurkey organizasyonu ile ilk kez İstanbul’da Barilla’nın sponsorluğunda kutlandı. Zincirlikuyu İSOV Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğin açılışında bir konuşma yapan FimbaTurkey Temsilcisi Buluç Yalçın, "Yaşına göre hayatını yaşama, hayatına yaş ekle’ sloganını benimseyen FIMBA’nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği FimbaDay’in bu yıl ilk kez burada kutlanmasından Son derece mutluyuz. Turnuvaya katılan efsane oyuncularımıza, organizasyona destek veren Barilla’ya ve FIMBA ile ‘Durmadan Basketbol’ diyen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Törene katılan Barilla yetkilileri de, spor ve hareketin sağlıklı bir yaşamın ayrılmaz parçası olduğunu vurgulayarak, Akdeniz beslenme modelinin en önemli bileşenlerinden birisi olan makarnanın, her yaştan aktif insanların yaşamına lezzet ve enerji katan en önemli gıdalardan birisi olduğunun altını çizdi.

Açılışın ardından bir dönemin ünlü basketbolcularının ter döktüğü Kadın ve Erkek All Star maçlarını çok sayıda basketbol sever izledi. Karşılaşmaların ardından oyunculara ve izleyicilere özel bir kokteyl düzenlendi.

Türk basketbolunun efsane oyuncuları kokteylde bir yandan maçların yorgunluğunu atarken diğer yandan onlara destek veren basketbol severlerle Unutulmaz bir akşam geçirdi .

Kaynak: İHA