Tokatspor'da 18 Futbolcu Kenti Terk Etti

Spor Toto 2.

Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'da Kulüp Başkanı Fazlı Akdağ'ın istifası ve bugüne kadar henüz bir futbolcu ile mukavele imzalanamaması sonucu önlerini göremeyen sporcular tesislerden ayrıldı

Takım adıma açıklama yapan kaleci Nuri İlker Kıldır, 18 arkadaşı ile Tokatspor'a geldiklerini ve 25 günü aşkın bir süredir yeri geldiğinde makarna yeri geldiğinde çorba yediklerini, özveri ve fedakarlıklarla çalışmalarını bugüne kadar devam ettirdiklerini kaydetti. Kaldır, gelinen süreçte kulübe talip olan Ankaralı iş adamları ile dün akşam yapılan toplantı neticesinde kendilerinin garanti manasında bir senet, çek vb. bir şeyler istediklerini, ancak talipli şirketten olumsuz yanıt almaları neticesindetoplantıyı terk ederek şehirden ayrılma kararı aldıklarını söyledi.

Soner Eser Baş ise tüm takım arkadaşlarıyla beraber gösterilecek olandan daha fazla bir özveri ile bir Tokatlı gibi bu işi sahiplenerek ellerinden gelenleri yaptıklarını, ancak fedakarlıklar ile de bir yere kadar gelinebileceğini, o yerin de burası olduğunu dile getirdi.

18 futbolcu, teknik direktör ve kulüp çalışanlarıyla vedalaştıktan sonra Tokat'ı terk etti.

Öte yandan kayyum heyetinden kulübü alan Akdağ, Teknik Direktör İlker Yanar ile anlaşırken tesislere gelen Yanar'ın ekibinden 20 sporcu antrenmanlara başlamıştı. Liglerin başlamasına haftalar kala Kulüp Başkanı Fazlı Akdağ, yönetime destek verilmediği gerekçesiyle görevinden istifa ederken, başkan arayışlarından sonuç çıkmayınca futbolcular kentten ayrıldı.

Kaynak: İHA