Galatasaray'da Sercan'la Anlaştı, Kulüp Bekleniyor

Galatasaray, Riera'yla resmi sözleşme imzaladıktan sonra tüm dikkatini forvet transferine çevirdi.

Sarı - kırmızılıların yurtiçindeki alternatifi Sercan konusunda ise sıcak gelişmeler yaşandığı iddia edildi.

Radyospor'da yeralan habere göre Galatasaray Sportif Direktörü ve başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun ile Sercan ve Sercan'ın temsilcileri bir araya geldi. Görüşmede Sercan Yıldırım'la anlaşmaya varıldı; ancak kulüpler düzeyinde anlaşma henüz sağlanamadı. Bursaspor, bonservis konusunda 3.5 milyon euroya kadar inerken, Galatasaray son fiyat olarak 3 milyon euro verdi.
Müzakereler aradaki 500 bin euroluk farkın giderilmesi için yapılıyor.


SERCAN ANLAŞTI, KULÜPLER ARASINDAKİ ANLAŞMA HENÜZ GERÇEKLEŞMEDİ
Sercan ve temsilcileri ise Tulun'la yapılan görüşmenin ardından Florya'da bir otel'de Bursaspor Sportif Direktörü Birol Berkem'le görüştükleri iddia edildi. Temsilcilerin burada Bursaspor'un bonservis ücreti konusunda biraz daha esnek davranmasını istediği öğrenildi.

Galatasaray'la prensipte anlaşan Sercan'ın bonservis ücreti konusunda kulüpler arasındaki 500 bin euroluk fark giderildiği anda kendisini sarı - kırmızılı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Ayrıca tarafların kiralama formülü üzerinde düşündüğü öğrenildi.

Bu arada düşük performansı nedeniyle takımdan gönderilmesi gündeme gelen Milan Baros konusunda bir son dakika süprizi yaşanmayacağı; Galatasaray'ın uzun süre gündeminde kalan Rus Milli Takımı kaptanı Arshavin için ani bir gelişme olabileceği öğrenildi.


BAROS GİDERSE KIŞIN GİDER; ZENİT VE DİNAMO MOSKOVA TALİP OLDU
Moskova'da yaşayan ve pek çok ünlü Rus futbolcusunu yakından tanıyan, futbol menajeri Malik Arkinov ise yaptığı açıklamada konuyla ilgili şunları söyledi:
"Rus basını Zenit St.Peterburg'la, Dinamo Moskova'nın Milan Baros'u istediğini yazdı. Ancak Rusya'da transfer 31 Ağustos itibariyle bitti; yani son dakikada Milan Baros'un Rusya'ya transferi söz konusu olamaz; ama şunu biliyorum ki Rus takımları onun gibi bir futbolcuyu transfer etmek istiyorlar. Milan Baros, ismi ve kalitesi olan bir futbolcu. Kış döneminde, Rusya'ya transferi söz konusu olabilir."

ARSHAVIN'DE SÜPRİZ YAŞANABİLİR Mİ?
Galatasaray'ın bir dönem gündemine gelen Arshavin için de son dakika süprizinin olabileceğini belirten Arkinov, şöyle devam etti:
"Arshavin'in işi artık Arsenal'da çok daha zor. Orta sahaya Benayoun transfer edildi. Mikel Arteta'yı aldı. Dolayısıyla forma şansı daha da azaldı. Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bana göre Arsenal onu kış transfer döneminde satabilir. Bedeva gitmemesi için Arsenal onu satabilir. Ayrıca Hazartesi gece yarısına kadar Türkiye'de transfer yapılabileceğini düşündüğümüzde, bence Arshavin'in Galatasaray'a transferi hâla mümkündür. Arshavin'in işi Arsenal'de zor. Galatasaray hızlı davranısı Arshavin konusunda son dakika süprize yapabilir. Rus basını da önceki hafta Galatasaray ve Juventus'un hâlâ Arshavin'le ilgilendiğini yazdı."