Aziz Yıldırım'ın avukatı, Vefa Küçük'e bel altı vurdu

Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık, Fenerbahçe eski yönetici Vefa Küçük'e canlı yayında ağır bir ithamda bulundu.

Vefa Küçük'e "Karı parası ile zengin oldu" diyen Faik Işık,'a Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar sert tepki gösterdi.

KARI PARASI İLE ZENGİN OLDU

Beyaz Tv'de yayınlanan Ve Gol programına telefonla katılan Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık, kendisini eleştiren Fenerbahçe eski yöneticisi Vefa Küçük'e bel altından vurdu. "Ben rakı sefası yaparak, karı parası ile zengin olmuş bir avukat falan değilim" diyerek Vefa Küçük'ü hedef alan Faik Işık'ın bu sözleri üzerine, Vefa Küçük'ta canlı yayına bağlanarak çirkin ithamlara cevap verdi.

Aziz Yıldırım'ın avukatı, Vefa Küçük'e bel altı vurdu

MUHATAP OLDUĞUMA ÜZÜLDÜM

Vefa Küçük, Fenerbahçe camiasında saygın bir kişiliğe sahip olduğunu ifade ederek "Faik Işık kendi şovunu yapan bir insandır. Faik Işık nereden biliyor ki, benim karı parasıyla bir yere geldiğimi. Ben Borahan ve Orhan Apaydın kardeşlerin yanında staj yaptım. Bu insanlar hukuk camiasında duayen insanlardır. Ben maaşlı çalıştım ve daha sonra serbest çalışmaya başladım. Avukatlık harici bir kazancımda yoktur. Evlendim, iki sene ailemin yanında kaldım. Sonra kiraya çıktım, avukatlığımın dördüncü yılında ev satın aldım. Ben karı parasıyla mesleğe başlamışsam, böyle mi başlamam gerekirdi. Benim karakterimi camiam iyi bilir.i Bana yakışmayan yakıştırmaları zaten kabul etmiyorum. Ama bir şeye memnun oldum. Bu sözler O'nun tıynetini ve karakterini gösterdi. Faik Işık altından kalkamadığı şeyler olunca iftira yoluna başvuruyor. Bana bir iftira yaptı ama bu gece bir müfterih ile muhatap olduğuma da üzüldüm." dedi.

BU SÖZLER AHLAKA YAKIŞIR MI?

Rasim Ozan Kütahyalı'da Faik Işık'a, Vefa Küçük'e olan bel altı sözleri nedeniyle tepki gösterirken "Sen bu sözleri edebe, adaba yakıştırıyor musun? Bunu İslam ahlakına yakıştırıyor musun? Bu insana bel altı vurmak yakışıyor mu sana. Ahlak adına, vicdan adına yanlış yapıyorsun Sen iyice devşirme yoluna gidiyorsun." dedi.

CANLI YAYINDA CEMAAT TARTIŞMASI

Faik Işık, Rasim Ozan Kütahyalı'yı Gülen Cemaatinin yetiştirdiğini iddia edince Kütahyalı bu sözlere yine tepki gösterdi. "Sen bir numaralı iftiracısın" diyen Kütahyalı "Bu ruh sağlığını yitirmiş. Benim o cemaatle hiç bir alakam olmadığını bilirler. Benim geçmişim açık. Öyle olsaydım da gurur duyardım. Sen geldiğin yere ihanet eden ve utanan bir insansın." diye konuştu.

Faik Işık'a çirkin sözleri nedeniyle bir tepkide Ahmet Çakar'dan geldi. Çakar, Faik Işık'ın sözlerinin ahlaka sığmayacağını ifade ederek, bu sözleri konuşmasının doğru olmadığını kaydetti.

AHMET ÇAKAR'IN NEYİ EKSİK

Programın ilerleyen bölümünde Ve Gol'de siyasi konular konuşulmaya başlayınca, Göktuğ Sevinçli Ahmet Çakar'ın bir spor adamı olarak bu saatten sonra siyasi konular konuşamayacağını söyleyince Ahmet Çakar, bu sözlere itiraz etti. Çakar "Bunlar hayatında gerçeği bunları da konuşacağız. Rasim Ozan siyaset kökenli bir çocuktur ve spor programı yapıyorsa, müteahhitler kulüp başkanlığı yapıyorsa, un fabrikatörleri kulüp başkanlığı yapıyorsa, Tüpgaz işiyle uğraşan biri medya sektörü ile uğraşıyorsa, niye hakemlik yapmış birisi böyle siyasi konularda konuşmasın. Kalbimi kırıyorsun Göktuğ." dedi.

ADNAN AYBABA GÜLMEKTEN ÇATLADI
Öte yandan Ve Gol'de artık klasik haline gelen gülme krizine dün akşam bir yenisi daha eklendi. Rasim Ozan Kütahyalı ve Adnan Aybaba canlı yayında yine gülme krizine girdi.

BEYAZ GAZETE