Orduspor`un Kaskosu Anadolu Sigorta`dan

Orduspor ile Anadolu Sigorta, taraftarlara özel olarak hazırlanacak Orduspor Kasko ve Orduspor Trafik Sigortası ürünlerinin hazırlanması konusunda anlaştı.


Orduspor taraftarlarına özel olarak hazırlanan Orduspor Trafik ve Orduspor Kasko ürünlerinin imza protokolü, Anadolu Sigorta’nın Genel Merkezi’nde düzenlenen bir törenle gerçekleştirildi.
Törene, Anadolu Sigorta’yı temsilen Genel Müdür Mustafa Su, Genel Müdür Yardımcıları Musa Ülken, Filiz Tiryakioğlu, Halkla İlişkiler’den sorumlu müdür Berna Ergüntan ile Acenteler Pazarlama’dan sorumlu müdür Macit Bal katılırken, Orduspor adına imzayı Başkan Nedim Türkmen attı.
İmzalanan protokole göre Anadolu Sigorta, Orduspor taraftarlarına özel kasko ve trafik ürünü oluştururken, Orduspor taraftarları satın aldıkları bu poliçelerle hem araçlarını güvence altına alacak hem de kulüplerine katkı sağlayacaklar.
İmza töreninde konuşan Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su imzalanan anlaşma ile Orduspor’a destek vermekten memnun olduklarını dile getirirken, protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi. Mustafa Su; Anadolu Sigorta olarak, uzun bir süreden sonra yeni Süper Lig’e yeniden yükselme başarısını göstermiş olan Orduspor’a katkı sağlamaktan dolayı büyük gurur duyduklarını ifade etti.
Ordusporlulara özel olarak hazırlanan ürünler sayesinde taraftarlar, trafikte seyreden araçlar için yapılması zorunlu olan trafik sigortasının haricinde, Anadolu Sigorta’nın sunduğu geniş kasko çözümlerinden de faydalanabilecekler.