Eskişehir Valilik Kupası 'serseter’in Oldu

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Eskişehir Valiliği tarafından düzenlenen 2011 yılı Sonbahar Mahalli At Yarışı koşusunda Valilik Kupası Serseter’in oldu.


Mahmudiye İlçesi Türkiye Jokey Kulübü Pansiyon Harası İdman Pisti’nde gerçekleştirilen koşuları Vali Dr. Kadir Koçdemir’in yanı sıra eşi Cennet Koçdemir, Mahmudiye Kaymakamı Soner Şenel, Mahmudiye Belediye Başkanı Ayşe Güney, İl Özel İdare Genel Sekreteri Yusuf Balcı, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mevlüt Gümüş ile vatandaşlar izledi.

2200 metre mesafede yapılan ve oldukça çekişmeli geçen Vali Kupa Koşusu’nu Ramazan Kaya’nın sahibi olduğu “Serteser” isimli at kazandı. Yarışın sonunda Vali Dr. Kadir Koçdemir, at sahibi Ramazan Kaya’yı ve jokeyini tebrik etti. At sahibi Ramazan Kaya, Vali Kupası’nı Vali Dr. Kadir Koçdemir’in elinden alırken jokeye de günün anısına Türk Bayrağı hediye edildi.

Günün diğer koşuları, 1200 metre mesafede Anadolu Tarım İşletmeleri Müdürlüğü Kupa Koşusu, 1600 metre mesafede Mahmudiye Kaymakamlık Kupa Koşusu ve 2000 metre mesafede İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kupa Koşusu şeklinde gerçekleştirildi.