Manuel Fernandes : Burada çok istediğim için varım

Avusturya'nın Leogang bölgesinde çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'lı futbolcular, burada yeni sezona hazırlanırken, Valencia'dan alınan başarılı defans oyuncusu Manuel Fernandes, antrenman sonrasında bir basın toplantısı düzenledi.

Avusturya‘nın Leogang bölgesinde çalışmalarını sürdüren Beşiktaş‘lı futbolcular, burada yeni sezona hazırlanırken, Valencia‘dan alınan başarılı defans oyuncusu Manuel Fernandes, antrenman sonrasında bir basın toplantısı düzenledi.

Tecrübeli oyuncu ilk olarak hazırlık kampının olumlu bir şekilde sürdüğünü, ancak Ersan Gülüm’ün sakatlığının kendiledini üzdüğünü söyledi. Fernandes sözlerine şöyle devam etti:

“Kampın ilk gününde Ersan’ın sakatlığı hepimizi çok üzdü. Ersan hem takım arkadaşı olarak hem de yakın bir arkadaşım olarak çok sevdiğim bir insan. Umarım bir an önce düzelir ve aramıza döner. Bu olayın dışında herşey çok olumlu geçiyor. Yeni oyuncuların takım ile kaynaşması için çok iyi bir ortam var. En iyi şekilde yeni sezona hazırlanıyoruz.”

Fernandes, tek isteğinin takıma faydalı olmak olduğunu belirtirken, “Takımıma bakış açımda bir fark yok. Altı ay önce buraya geldiğimde de en iyi şekilde çalışıyordum, şimde de en iyisini yapmak için çalışıyorum. Tek amacım Beşiktaş’ta oynadığım sürede takımıma en üst düzey katkıyı sağlamak olacaktır. Umarım önümüzdeki sezon daha iyisi olacak. Her zaman kendimi geliştirmek için uğraşıyorum. Teknik direktörümüzün geçen sezon sonunda bana verdiği öz güven de peroformansınım artmasında etkili oldu.” dedi.

Fernandes, Beşiktaş’ta oynamak isteği için burada olduğunu söylerken, “Beşiktaş’a transfer olma sürecinde bir kararsızlık yaşamadım. Şu anda burada isem çok istediğim için buradayımdır. Artık bu konunun kapanmasını istiyorum.” dedi.