Kazım Ve Emre Çolak Kamp Çalışmalarını Değerlendirdi

Galatasaray‘ın milli futbolcularından Kazım Kazım, Fatih Terim‘in dünya çapında bir teknik direktör olduğunu belirterek, "Kendisi zaten şampiyon olarak anılıyor. Bu nedenle bize hep kazanmayı empoze ediyor" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın Avusturya‘nın Wörgl kentinde sabah yaptığı antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan milli futbolcu Kazım Kazım, hazırlık kampının oldukça güzel geçtiğini söyledi. Kampta her şeyin yolunda gittiğini ifade eden yıldız futbolcu, "Fatih Terim bize oynatmak istediği oyun yapısını ezberletiyor. Hem fizik hem kondisyon olarak yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Takıma yeni katılan oyuncularla birlikte rekabet daha da artacak. Takım içindeki arkadaşlık üst

seviyede. Rekabette giderek artıyor. Rekabetin olması iyidir. Önemli olan takımın kazanmasıdır" diye konuştu.

Bir gazetecinin "Türkiye‘de şike olayları konuşuluyor. Senin formasını giydiğin Fenerbahçe de olayların içinde. Ne düşünüyorsun?" şeklindeki sorusuna ise Kazım, "Bu duruma benim yapabileceğim bir şey yok" diye cevap verdi.

Yeni transferler Elmander ve Ujfalusi hakkında da değerlendirmede bulunan Sarı-kırmızılı futbolcu, "İki isim de olumlu transferler. Yıldız oyunculardan bizlerin öğreneceği çok şey var. Mutlaka onlardan bir şey öğrenmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Kazım Kazım, geçen yıl kötü bir sezon geçirdiklerini, taraftarlarını üzdüklerini hatırlatarak, "Onlardan gerçekten özür diliyoruz. Bu sezon başarılı olacağız." dedi. Milli futbolcu, geçtiğimiz aylarda baba olduğunu, eşi ve oğlunun kendisini motive ettiğini de sözlerine ekledi.

Galatasaray‘ın genç futbolcularından Emre Çolak da Fatih Terim‘in genç futbolcularla yakından ilgilendiğini söyledi. Gençler olarak Fatih Terim‘in gelmesinden çok memnun olduklarını belirten Çolak, "Kendisi genç futbolculara büyük önem veriyor. Bize güveniyor. Zaten kendisi her zaman çalışana formayı vereceğini söyledi. Biz de onun gözüne girmek için çalışıyoruz." dedi.

Emre Çolak, geçtiğimiz yıl burnu kırıldıktan sonra fazla forma şansı bulamadığını, bu sene iyi hazırlanarak daha fazla görev yapmak istediğini kaydetti. Genç futbolcu, takım içindeki havanın oldukça iyi olduğunu vurgulayarak, "Her şey çok güzel gidiyor. Takım içinde gençler ve abiler olarak kaynaştık. Kamp yapılan otelde bir genç bir tecrübeli abi aynı odada kalıyoruz" diye konuştu. Emre Çolak, Servet Çetin ile aynı odayı paylaştığını, türkülerin yanı sıra yabancı müzik de dinlediklerini sözlerine

ekledi.

Kaynak: İHA