Kayseri Erciyesspor‘da Hazırlıklar Sürüyor

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Hacı Boydak Tesisleri‘nde günü çift antrenman ile sürdüren mavi-siyahlı takımda, sezon öncesi oyuncuların hayli moralli oldukları gözleniyor. Antrenör Fikret Yılmaz hazırlıklar hakkında bilgi vererek, çok iyi bir takım oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Yılmaz, "Sezon öncesinde her zaman söylediğimiz gibi alt yapıdan gelen gençler ve yeni transferlerimizle çok iyi bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Yeni transferlerimiz de genç oyunculardan oluşuyor. Bizim amacımız uzun yıllar Kayseri Erciyesspor‘a

hizmet eden oyunculardan oluşan bir takım kurmak. Anlaştığımız tüm oyuncular ile 3‘er yıllık anlaşma yapıyoruz. Yeni sezonda iddialı bir takım kurmak istiyoruz" dedi.

Yabancılar konusuna da değinen tecrübeli antrenör Yılmaz "Şu anda takımımızda 4 yabancı oyuncu deniyoruz. Gelen yabancıların hepsinin takımı var. Gelen oyuncular ciddi takımlardan geliyor. Yabancı oyuncularımızın deneme sürecimiz devam ediyor. Kendi bütçemize uygun ve takımımızda eksik gördüğümüz yerlere 3 tane iyi yabancı oyuncu almak istiyoruz" diye konuştu.

Transfer hakkında ise Yılmaz, "Yerli oyuncu transferi tabi ki olacak. Amacımıza ulaşana ve iyi bir ekip oluşturana kadar çalışmalarımızı sürecek. Kayseri‘de ki hazırlıklarımızı tamamladıktan sonda Bolu Abant‘a kampa gideceğiz. Kamp süremiz boyunca 4 tane hazırlık maçı yapacağız. Asıl takımımızın iskeletini kamp süreci boyunca yapacağımız hazırlık karşılaşmaları belirleyecek" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA