Boluspor‘da Yeni Transferler İmzaladı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor, dış transferde kadrosuna kattığı 9 futbolcuyu düzenlediği imza töreniyle tanıttı.

Yeni sezon öncesi Boluspor‘un kadrosuna dahil olan 9 futbolcu, basının önünde yapılan törenle imzaları attı. Yapılan törende bir konuşma yapan Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, Kırmızı-beyazlı ekipte transferin hiç bir zaman bitmeyeceğini, imkanlar doğrultusunda Boluspor‘a hem bu sezon, hem de gelecek yıllarda faydalı olacak isimlerle görüştüklerini belirtti.

Yöneticiler Dursun Kayman, Erdal Gören, Hüseyin Kayalıoğlu, Abdullah Koca, Aydın Oskay ve çok sayıda basın mensubunun hazır bulunduğu törende futbolcular tek tek tanıtıldı. Kırmızı-beyazlı kulüp Ofspor‘dan Emre Karaman, Eyüpspor‘dan Muhammet Sercan Türkeri, Diyarbakırspor‘dan Vedat Budak, Çaykur Rizespor‘dan Serkan Atak, Kayser Erciyesspor‘dan Veli Kızılkaya, Paşabahçe‘den Yağızcan Görgülü, Sancaktepe Belediyespor‘dan Burak Öğür, Tavşanlı Linyitspor‘dan Onur Bektaş ve Gençlerbirliği‘nden Sabahattin Usta

ile resmi sözleşmeyi imzaladı.

Yeni transferlerden Vedat Budak, Sercan Türkeri ve Burak Öğür‘le 3‘er yıllık, diğer oyuncularla da ikişer yıllığına sözleşme imzalandı.

Kaynak: İHA