Beşiktaş’In Onursal Başkanı Seba Metris Ziyaretini Anlattı

Beşiktaş’ın Onursal Başkanı Süleyman Seba, Metris ziyaretinde Tayfur Havutçu ve Aziz Yıldırım’la yaptığı konuşmayı anlattı.

Beşiktaş’ın Onursal Başkanı Süleyman Seba, Metris ziyaretinde Tayfur Havutçu ve Aziz Yıldırım’la yaptığı konuşmayı anlattı.

    Yeğeni de olan Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu‘nun böyle şeyler yapmayacağını ve neden bu işlere karıştırıldığını bilmediğini belirten Seba, Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Hem Tayfur Havutçu’yu hem de eski dostum Aziz Yıldırım’ı ziyaret ettim. 5’er dakikalık ziyaretlerdi. Klasik şeyleri söyledim. ‘Geçmiş olsun’ dedim. Tayfur Havutçu bana ‘ben suçsuzum. Ben hiçbir şey yapmadım. Hiçbir şeye karışmadım’ dedi. Sanırım 1-2 gün içerisinde itirazlar sonuç verecek. Kendisinin bu konuda ümitli bir beklentisi var. Kendisine moral verdim. ‘Üzülme, geçer’ dedim.” diye konuştu.

    

    TAYFUR BÖYLE ŞEYLER YAPMAZ, NEDEN BU İŞLERE KARIŞTIRILDI BİLMİYORUM

    Tayfur Havutçu’ya olan inancını yineleyen Süleyman Seba, “Tayfur’dan sonra Aziz Bey’le görüştüm. Beni gördüğü için memnun oldu. Ona da aynı şeyleri söyledim. Moral verdim. Ben hem Tayfur’u hem de Aziz Bey’i iyi gördüm. Kolay değil tabii bu duruma katlanmak. Tayfur üzerine basa basa ‘ben yapmadım’ diyor. Daha önce de söyledim. Tayfur’un bu işlerin içerisinde olacağına inanmıyorum. Ben yaparım o yapmaz. Tayfur böyle şeyler yapmaz. Neden bu işlere adı karıştırıldı, bilmiyorum.” dedi.

    BU OLAYLAR TÜRK SPORUNA BÜYÜK YARA VERDİ

    Yaşananlardan dolayı son derece üzgün olduğunu belirten Seba, sözlerini şöyle tamamladı:

    “Serdar Adalı’yla görüşmedim. Bazı gazetelerde farklı yansıtıldı; ama kendisiyle tanışıklığım yok; ayrıca savcılıktan sadece iki görüşme için izin alabildik. Bu olaylar Türk sporu için büyük bir yara oldu. Son derece üzgünüm.”