Süleyman Seba: Benim Yeğenim Böyle Şeyler Yapmaz

Şike soruşturması kapsamında Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu‘nun tutuklu yargılanmak üzere Metris Cezaevi‘ne gönderilişinin ardından Beşiktaş‘ın efsane başkanı Süleyman Seba önemli açıklamalarda bulundu.

"haber1903.com" sitesinin haberine göre Süleyman Seba, sporun içerisinde yaşanan bu olayları üzüntüyle karşılarken, yeğeni Tayfur Havutçu‘nun da böyle şeyler yapmayacağını söyledi.

"SPORA YAKIŞMAYAN ŞEYLER"

Yaşanan olaylara çok üzüldüğünü dile getiren Seba, "Hakikaten spor içinde yapılan bu tür olaylar sporu sevenler için üzüntü kaynağıdır. Bunun hiç olmamasını temenni ederdik. Fakat gerilere baktığımızda ufak tefek olaylar vardı. Bu seferki olaylar daha derin ve üzücü. Spora yakışmayan bir takım şeyler. İnşallah bu safhalar atlatılır. Tekrar taraftarlara temiz bir futbol oynama keyfi tattırırlar. Gerçekten çok üzülüyorum."

"BENİM YEGENİM BÖYLE BİR ŞEY YAPMAZ"

Yeğeni Tayfur Havutçu hakkında da konuşan efsane başkan Seba, Tayfur Havutçu‘nun asla böyle bir şey yapmayacağına inandığını söyleyerek, "Benim yeğenimin de adı geçiyor. Ama ben onun hiçbir zaman ve katiyen böyle bir olaya karışacağına inanmıyorum. İnşallah sonunda hayırlısı ile temizlenecek. Yapanın da yaptıranların da elinde kalır diyorum. Çok üzülüyorum. Tayfur Havutçu benim yeğenimdir. Beşiktaş taraftarlarına şunu söylemek istiyorum. Şamata ile bu işler olmuyor. Duygusal olarak hareket etmemeliler ve

ortalığı mümkün olduğu kadar karıştırmamalılar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA