Olin Edirne İlk Transferini Gerçekleştirdi

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne, Ogün Sevinç ile anlaşarak ilk transferini gerçekleştirdi.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne, Ogün Sevinç ile anlaşarak ilk transferini gerçekleştirdi.

    Olin Edirne 2011-12 sezonu için ilk transferini gerçekleştirdi. Genel Menajer Serdar Yiğitsoy yaptığı açıklamada geçtiğimiz yıl Oyak Renault forması giyen Ogün Sevinç’in önümüzdeki sezon Olin Edirne forması altında mücadele edeceğini söyledi.

    Yiğitsoy, geçtiğimiz sezon Oyak Renault takımında oynayan Ogün Sevinç’in trasferiyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

    “Yoğun transfer çalışmaları yürüten teknik ekibimiz geçtiğimiz sezon Oyak Renault takımında oynayan Ogün Sevinç ile anlaşarak ilk transferimizi yapmış bulunmaktayız. Ogün Sevinç daha önce oynadığı takımlara önemli katkıları olmuş, genç ve yetenekli bir kardeşimizdir. Önümüzdeki sezon Olin Edirne forması altında da başarılarına devam edecektir. Transfer çalışmalarımız çok ciddi bir şekilde sürmekte olup kesin anlaşmaya vardığımız oyuncular olduğunda basketbol kamuoyuna ve taraftarlarımıza bunları hemen bildireceğiz.”

    1988 doğumlu olan Ogün Sevinç 1.98 boyunda ve forvet olarak oynuyor. Ülker, Alpella, Trabzonspor, Aliağa, Kepez gibi takımlarda oynayan Ogün Sevinç geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Kepez’den Oyak Renault’a transfer olmuştu.