Çoşkun Özarı Toprağa Verildi

Galatasaray‘ın eski futbolcularından ve milli takım teknik direktörlerinden Coşkun Özarı, son yolculuğuna uğurlandı.

Çarşamba akşamı vefat eden Özarı, bugün Teşvikiye Camii‘nde kılınan cenaze namazı sonrasında Zincirlikuyu Mezarlığı‘na defnedildi. Cenaze törenine Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, İkinci Başkan Adnan Öztürk, eski başkanlardan Ali Tanrıyar, Faruk Süren ve Adnan Polat ile Teknik Direktör Fatih Terim‘in yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, TFF 1. Başkanvekili Lutfi Arıboğan, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Aydınlar ve Ufuk Özerten, Milli Takımlar‘dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi

Levent Kızıl ile futbol camiasının önde gelen isimleri ve sevenleri yer aldı.

AYSAL: GALATASARAY VE TÜRK FUTBOLUNUN BAŞI SAĞ OLSUN

Galatasaray‘ın büyük bir desteğini kaybettiğini söyleyen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "Galatasaray büyük bir desteğini, bir ağabeyini ve çok önemli bir spor adamını kaybetti. Hepimiz son derece üzgünüz. Allah inşallah bu acıları bize sık sık yaşatmaz. Kendisine gani gani rahmet diliyoruz ve inşallah acısını her zaman en iyi hatıralarla hatırlarız. Galatasaray‘ın ve Türk futbolunun başı sağ olsun" dedi.

TFF BAŞKANI ÖZGENER: HOCALARIN HOCASI LAKABINI KAZANMAK KOLAY DEĞİL

Özarı‘nın cenazesine katılan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Özarı‘nın Türk futbolu üzerinde çok emeğinin olduğunu belirterek, "Hocaların hocası lakabını kazanmak kolay bir şey değil. Çoşkun Özarı ağabeyimiz de gerçekten hocaların hocasıydı. Türk futboluna çok şey kattı ve çok şeyde önderlik etti. Çok kişiyi yetiştirdi. Ondan dolayı kendisini rahmetle anıyorum. Ailesine de sabır diliyorum" şeklinde konuştu.

Futbol yorumcusu Osman Tanburacı da Coşkun Özarı‘nın kaybının çok acı olduğunu vurgulayarak, "Coşkun ağabey çok daha fazla yaşaması ve örnek alınması gereken bir kimlikti. Ne yazık ki bugün tüm Glaatasaray camiası onun peşinden Teşvikiye Camii‘nde bulunuyor. Ama Coşkun ağabey‘in bulunması gerek yer yıllar yılı Galatasaraylıların gönülleri olacaktır. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA