Olin Edirne Genel Menajeri Yiğitsoy’Dan Taraftara Çağrı

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden, Olin Edirne Genel Menajeri Serdar Yiğitsoy, Banvit maçı öncesinde taraftara çağrıda bulunarak destek istedi.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden, Olin Edirne Genel Menajeri Serdar Yiğitsoy, Banvit maçı öncesinde taraftara çağrıda bulunarak destek istedi.

    Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final üçüncü maçında yarın Banvit’i evinde konuk edecek olan Olin Edirne’de Genel Menajer Serdar Yiğitsoy, tüm taraftarlara çağrıda bulunarak, Mimar Sinan Spor Salonu’nu doldurmalarını istedi.

    Salı günü oynayacakları maçı, tüm sezonun emeklerinin karşılığının alınacağı bir maç olarak gördüklerini söyleyen Yiğitsoy, “Bu turu geçtiğimiz takdirde yarı finale yükselerek ilk 4 takım arasına gireceğiz. Bunu başarabilirsek Edirne için tarihi bir başarı olur. Bunu başarabilmek için de önce 17 Mayıs Salı günü ardından da 19 Mayıs Perşembe günü tüm taraftarlarımızı salona bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

    Lige ilk çıktıkları sezon ortaya koydukları başarılarla dikkatleri çektiklerini de sözlerine ekleyen Yiğitsoy, “Lige ilk çıktığımız yıl aldığımız başarılı sonuçlarla tüm dikkatleri üzerimize topladık. Bu başarının altında sadece teknik heyetimizin, oyuncularımızın değil bunun yanı sıra o muhteşem taraftarımızın da payı var.‘‘ diyerek şöyle devam etti:

    ‘‘Sezon boyunca Mimar Sinan Arena’yı her maçta dolduran taraftarlarımız bir çok deplasman maçımızda da bize deplasman zorluklarını yaşatmayarak bu başarıdaki katkılarını ortaya koydular. Şimdi sezon sonunda, play-off maçlarında onlardan bir kez daha o müthiş özverilerini ortaya koyarak takımlarını muhteşem bir biçimde desteklemelerini istiyorum.

    17 ve 19 Mayıs tarihlerinde Banvit ile Edirne’de oynayacağımız iki maçı da kazandığımız takdirde yarı final hakkını alarak sezonun ilk 4 takımı arasına girme şansını yakalayacağız. Bu maçlarda yoğun bir taraftar desteğine olana ihtiyacımız ortada. Bu yüzden tüm taraftarlarımız her iki maçta da salona bekliyoruz.”