Trabzonspor Trafik ve Trabzonspor Kasko'nun Sszleşmesi imzalandı

Trabzonspor taraftarları için özel olarak hazırlanan “Trabzonspor Trafik” ve “Trabzonspor Kasko” adı altında iki yeni ürünün anlaşması Kulüp Başkanı Sadri Şener ve Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su'nun katılımıyla imzalandı.

Trabzonspor taraftarları için özel olarak hazırlanan “Trabzonspor Trafik” ve “Trabzonspor Kasko” adı altında iki yeni ürünün anlaşması Kulüp Başkanı Sadri Şener ve Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su’nun katılımıyla imzalandı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle imzaları atılan protokole göre, Anadolu Sigorta, Trabzonspor kulübüne gönül veren taraftarlara özel “Trabzonspor Trafik” ve “Trabzonspor Kasko” adı altında iki yeni ürün oluşturdu. Trabzonspor taraftarları, Anadolu Sigorta’dan satın alacakları bu iki ürün sayesinde bir taraftan kendilerini ve araçlarını güvence altına alırken, diğer yandan da kulüplerine destek sağlayacaklar.

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su, imza töreninde yaptığı konuşmada, “Trabzonspor kulübü ile şirketimiz arasında imzalanan bir protokol ile Trabzonspor’a gönül veren taraftarlara özel ürünler oluşturmayı amaçlıyoruz. Başlangıç olarak, “Trabzonspor Trafik” ve “Trabzonspor Kasko” adı altında tasarlanan iki ürünü Trabzonspor taraftarları ile buluşturacağız. Yeni ürünlerimizin şirketimize ve Trabzonspor camiasına hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Kulüp Başkanı Sadri Şener ise çok başarılı bir proje imza atıldığını belirterek, katkılarından dolayı Anadolu Sigorta’ya teşekkür etti.

Tarafların sözleşmeyi imzalamalarının ardından da Başkan Şener ve Anadolu Sigorta Genel Müdürü Su’ya üzerinde isminin yazılı olduğu Trabzonspor forması ve plaket verdi. Su ise Şener’e kulübümüzün araçlarından bir tanesine yapılan poliçeyi verdi.