Olin Edirne Genel Menajeri Yiğitsoy: Başarılarımızdan Sevinç Duyuyoruz

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne’nin Genel Menajeri Serdar Yiğitsoy, Beko Basketbol Ligi’nde ilk senelerindeki başarılarından sevinç duyduklarını söyledi.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne’nin Genel Menajeri Serdar Yiğitsoy, Beko Basketbol Ligi’nde ilk senelerindeki başarılarından sevinç duyduklarını söyledi.

Olin Edirne Genel Menajeri Serdar Yiğitsoy, yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Beko Basketbol Ligi’ndeki ilk senemizde basketbol takımımızın almış olduğu başarılı sonuçlar ve kulübümüzün yapmış olduğu organizasyonlar ile taraflı tarafsız herkesin ilgisiniz ve takdirini kazanmış olmaktan büyük bir sevinç duyuyoruz. Olin Edirne basketbol takımı’nın Beko Basketbol Ligi’ne yükselmesi ve başarılı sonuçlar almasıyla küçük bir şehirde havanın nasıl değiştiğini her gün yaşayarak görüyoruz. Yaşlı, genç, çoluk çocuk, memur, esnaf, öğrenci tüm bir kent alınan başarılarla muhteşem bir keyif yaşıyorlar. Edirne’de basketbolu her eve sokabilmenin, basketbolu her evde konuşulan bir konu yapabilmenin mutluluğu ile spor adına daha da güzel işleri yapabilmenin planları içindeyiz.Önümüzdeki yıl Avrupa Kupalarında oynayabilecek olmamız ihtimali daha şimdiden kentte bir sevinç havası yaratmış bulunuyor.”

Aldıkları başarılı sonuçların beklentileri daha da arttırdığını dile getiren Yiğitsoy, “Takımımızın basketbol sahalarında aldığı başarılar beklentileri artırırken bizim de omuzlarımıza daha önemli ve ağır görevler yüklüyor.Ama bizler azmimiz, basketbol sevdamız ve Türkiye Basketbol Federasyonu’nun da destekleriyle daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Nitekim tüm çalışmalarımızın karşılığını şehrin bize verdiği destekle, ülke çapında basketbol camiasında adımızın sitayişle bahsedilmesiyle layıkıyla alıyoruz” şeklinde konuştu.

Pınar Karşıyaka ile oynayacakları maçın Spormax ekranlarından canlı olarak yayınlanacağını belirten Yiğitsoy, sözlerine şöyle devam etti;

“Bu sezon ilk defa Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Cafe Crown, Beşiktaş Cola Turka ve Efes Pilsen takımlarının maçları dışında iki takımın maçı TV’den canlı yayına alınmış bulunuyor. Bunun bizim takımımızın maçı olması bize ayrı bir gurur veriyor. Şimdi 20 Nisan Çarşamba günü ülkenin dört bir yanından bir çok basketbolsever, seyretmeyi merakla bekledikleri bir maçı canlı izleme fırsatı bulacaklar. Bu yayının Pınar Karşıyaka gibi saygın bir takımla yapacağımız maça denk gelmesi ayrıca önemlidir. Bu önemli mücadelenin televizyon ekranlarından yayınlanmasını sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.”