‘Marmaralı Kartallar’Dan Serdal Adalı Ve Guti’Ye Ödül

Marmaralı Kartallar Kulübü tarafından organize edilen ve Marmara Üniversitesi öğrencileri arasında düzenlenen anket sonucunda yılın Beşiktaşlıları ödüllerini aldı.

Marmaralı Kartallar Kulübü tarafından organize edilen ve Marmara Üniversitesi öğrencileri arasında düzenlenen anket sonucunda yılın Beşiktaşlıları ödüllerini aldı.

    Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda düzenlenen organizasyona Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Beşiktaş’ın İspanyol futbolcusu Guti Hernandez’in yanı sıra, Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı oyuncularından İbrahim Demir ve Gökhan Aksu, TV yapımcısı Birol Güven, spor yazarı Ali Ece ile ‘haber1903’ adlı internet sitesi yöneticileri ve muhabirleri katıldı.

    Organizasyonda yılın yöneticisi seçilen Serdal Adalı, ilk ödülünü aldığını belirterek, “Transfer çalışmalarında emeği geçen diğer yönetici arkadaşlarıma özellikle de Cengiz Zülfikaroğlu’na teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

    Yılın en kariyerli futbolcusu ödülüne layık görülen Guti Hernandez ise ödül için teşekkür ederken, “Beşiktaş büyük; ama Beşiktaş taraftarları dünyanın en büyük taraftarları.” dedi.

    Guti, Türkiye Kupası hedefleri olduğunu da dile getirirken, “Biz bunun heyecanı içindeyiz. Taraftarlarımızdan da aynı heyecanı bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

    Daha sonra Guti, Beşiktaşlı taraftarlara üçlü çektirerek, tezahüratlara eşlik etti.

    Organizasyonda ödül alan diğer isimler ise şöyle:

    Yılın En İyi Çıkış Yapan Genç Sporcusu ödülü; Necip Uysal

    Yılın Takımı ödülü; Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı

    Yılın Beşiktaşlı Yazarı ödülü; Ali Ece

    Yılın Beşiktaşlı Sanatçısı ödülü; Altan Erkekli

    Yılın Beşiktaşlı Televizyon Yorumcusu ödülü; Güntekin Onay

    Yılın Beşiktaşlı Televizyon Programı Yapımcısı ödülü; Birol Güven

    Yılın Beşiktaşlı Haber Sitesi ödülü; Haber1903

    Yağmur Merve Berber Özel Ödülünü; Süreyya Soner

     Yılın röportajı ödülünü almaya Süleyman Seba ile gerçekleştirdiği röportajdan ötürü Murat Özen layık görüldü.