Galatasaray‘In Bayan Voleybolcuları, Mardinli Minik Öğrencilere Yardım Dağıttı

Galatasaray Medical Park’ın bayan voleybolcuları Mardinli minik öğrenciler için toplanan yardımların dağıtım törenine katıldılar.

Galatasaray Medical Park’ın bayan voleybolcuları Mardinli minik öğrenciler için toplanan yardımların dağıtım törenine katıldılar.

    Mardin’in Savur İlçesi’ndeki Üç Kavak ve Gazi İlköğretim Okulları’nda öğrenim gören toplam 600 öğrencinin okul, kırtasiye, bilgisayar ve kıyafet gibi çeşitli ihtiyaçlarından oluşan yardımların teslimine katılan başarılı Galatasaray Medical Park voleybolcuları Dilara Bilge ve Ebru Elhan, öğrencilerle bol bol sohbet edip, onlarla birlikte okul bahçesinde voleybol oynadılar.

    Çocuklara forma, atkı ve top dağıtan sarı - kırmızılı oyuncular, böyle bir yardım organizasyon nedeniyle Mardin’e geldikleri için çok mutlu olduklarını söylediler.

    Medical Park Hastaneler Grubu Kurumsal İletişim Direktörü Filiz Başaran da, yurt geneline yayılmış hastaneler grubu olarak Türkiye’nin dört bir yanında yardıma ihtiyacı olan okullara imkanlar doğrultusunda yardımda bulunduklarını söyledi.

    Başaran, oyuncularla birlikte oldukları için mutlu olduklarını da belirterek, ‘‘Bu yıl gerçekleştirdikleri ciddi spor yatırımları çerçevesinde ana sponsoru oldukları Galatasaray Medical Park takımı oyuncuları ile birlikte böyle bir organizasyonda yer almaktan dolayı çok memnun olduk.” dedi.