Tayfur Havutçu`nun Yerine Ödül Alan Eşi Duygulandı

Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği`nin geleneksel ödül töreni gerçekleştirildi.


Feriye Lokantası`nda düzenlenen geceye Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Metin Keçeli ve çok sayıda davetli katıldı.
Gecede ödül alan isimler şöyle;
Yılın En başarılı Beşiktaşlı ve Kabataşlı Erkek Lisesi Sporcusu: Nurşah Arı (Liselerarası Masana Türkiye 3.`sü)
Yılın en başarılı Beşiktaşlı Bayan Sporcusu: Fadime Suna (Üniversitelerarası 10.000 metre dünya şampiyonu)
Yılın en başarılı Beşiktaşlı sporcusu: Kaan Dalay (Engelli basketbol takım kaptanı)
Yılın en başarılı teknik adam özel ödülü: Tayfur Havutçu (Beşiktaş Teknik Direktörü)
Yılın en başarılı Beşiktaşlı Spor adamı özel ödülü: Serdal Adalı

TAYFUR HAVUTÇU`NUN EŞİ DUYGULANDI
Futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklu bulanan Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu`nun ödülünü Neslihan Havutçu, Süleyman Seba`nın elinden aldı. Neslihan Havutçu, ödülü eşinin adına aldığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Neslihan Havutçu, gecede eşi Teknik Direktör Tayfur Havutçu`nun geceye katılanlara göndermiş olduğu küçük bir notu da okudu. Tayfur Havutçu`nun gönderdiği notta şu ifadeler yer aldı:
"Aranızda bulunup bunu almak isterdim. 84 gündür süren zor ve haksız süreçte aldığım bu ödül sıkıntılarımı hafifletti. Bu ödül bana güç verdi. İnşallah dualarınızla bu süreci atlatacağım"
Serdal Adalı`nın yerine ödülü alan Metin Keçeli de, cezaevinde bulunan üç arkadaşlarının suçsuzluğuna inandıklarını söyledi. Keçeli, "Yargılama sonucunda arkadaşlarımızın suçsuzluğu ortaya çıkacak. İnşallah bir sonraki yemekte birlikte olacağız. Perşembe günü bu ödülü Metris`e göstereceğim" dedi.