Bursaspor, Reklamdan 7,5 Milyon Tl Gelir Elde Etti

Reklam ve sponsorluk çalışması yapan bütün firmalara teşekkür eden Bursaspor Kulübü Reklam ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Uslu, "Bu yıl kulübümüzün reklam gelirleri şort reklamı ve göğüs reklamı hariç 7 milyon 500 bin TL`yi geçti" dedi.

Uslu, sezon başından beri gerek yerelde, gerekse ulusalda birçok marka ve firma ajanslarıyla görüştüklerini, hemen hemen çoğuyla bu sezon çalıştıklarını, bazı projelerinse ilerleyen dönemlerde açıklanacağını belirtti. Uslu, "Bu sezon sponsorluk kalemlerinin ve ekonomik girdilerinin geçmiş yıllara oranla en üst düzeyde ve bu rakamlar her geçen hafta daha da artacak. Ben Bursaspor Kulübü adına başta Spor Toto, Ülker, THY, Acıbadem, Nesine.com, Puma, Sarar, Finansbank, Durmazlar, Bakyapı İnşaat, Şaypa,Denizbank, Oytaş İnşaat, Emek Yağ, Özkaynak Su, Mutlu Akü, Kafkas, Baykal Makine, İstikbal Grubu, Kyocera, Türkiye Finans, Özdilek, Isri(Aunde), Korupark, Kent Meydanı, Sürat Kargo, Destek Patent, Aroma, Solgar, HDİ Sigorta ve diğer reklam veren firmalara tek tek teşekkür ediyorum" dedi

BURSASPOR`UN REKLAM GELİRLERİ 7,5 MİLYON Uslu, Card Finans Bursaspor kredi kartında 52 bin adede ulaştıklarını ifade ederek, bu kartla harcama yapan bütün taraftarlara teşekkür etti. Uslu, "Kart çalışmalarıyla ilgili yeni projelerinde gündemde, Bursaspor Sigorta HDİ gibi yine çok yakında resmi şans oyunları sitesi olarak bursaspornesine.com adlı sitede taraftarlarımızın hizmetine sunulacak. Bu yıl kulübümüzün reklam gelirleri şort reklamı ve göğüs reklamı hariç 7 milyon 500 bin TL`yi geçti. Ana sponsorluk kalemi olan göğüs reklamı ve şortreklamı ile ilgili olarak kamuoyunun yakından takip ettiği ve bildiği birçok araç ve iletişim markalarıyla bizzat başkanlar seviyesinde görüşmeler yapılıyor, fakat konu belli bir noktaya geldikten sonra maalesef istediğimiz geri dönüşler yapılmıyor. Fakat Bursa`daki birkaç yerel firmadan ciddi teklifler alıyoruz. Bu konuyu her zaman gündemin en üstünde tutmaya çalışıyoruz, bu konu ile ilgili bu hafta içinde sonuca gitmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA