Trabzonspor'da İmzalar Atıldı

Trabzonspor, Polonyalı ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek kardeşlerle 3,5 yıl, Mehmet Çakır ise 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan Trabzonspor, Antalya kampında yeni transferler için imza töreni düzenledi. Polonyalı ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek 3,5 yıl, Mehmet Çakır ise 2,5 yıllığına kendilerini bordo-mavili kulübe bağlayan sözleşmeye imzayı attı.
Gloria Serenity Otel'de düzenlenen imza yönetim kurulu üyeleri Tuncay Bekiroğlu ve Temel Soyyiğit de hazır bulundu. İmza töreninde konuşan Pawel Brozek, "Türkiye'ye gelmenin heyecanını yaşıyoruz. Bizden beklentileri boşa çıkarmayacağız. Wisla Krakow büyük bir kulüp. Çok şey borçluyuz. Hem benim hem de özel hayatı nedenimizle yurt dışına çıkmakta biraz geç kaldık" dedi. Pawel Brozek, Trabzonspor'da 32 numaralı formayı giyecek.
Bordo-mavili takımda 14 numaralı formayı giyecek olan Piotr Brozek ise, "Çok mutluyum. Kulübün menfaatleri doğrultusunda her şeyi yapacağım. Çok büyük bir kulübe geldim. Trabzonspor, Dünya çapında bir kulüp" diye konuştu.
Bonservisi elinde olarak Trabzonspor'a gelen ve 88 numaralı formayı giyecek olan Mehmet Çakır da, "Trabzonspor gibi çok büyük bir kulübe geldiğim için mutluyum. Bana olan güveni boşa çıkarmayacağım. Hem benim adıma hem de Trabzonspor için hayırlısı olur" ifadesini kullandı.
Konuşmaların ardından Polonyalı kardeşler ve Mehmet Çakır, basın mensuplarına poz verdi.