Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Kırşehirspor, yapılan olağanüstü kongrede, kayyuma kaldı.

Kırşehirspor Kulübü Olağanüstü Kongresi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divan başkanlığına Gündüz Yücesan seçilirken, yardımcılığına Gürsel Seçilmiş ve Mustafa Kılınç getirildi. Kongrenin temenni bölümünde, kongreye katılan kimi delegelerin söz almasının ardından adaylığını açıklayan Yaşar Uslu'nun teklifi, yönetim kurulu ve diğer listeleri doğru düzenleyememesi sebebi ile yok sayıldı.
Olağanüstü kongreye, KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk, Kırşehir TSO Başkanı Müfit Göçen, İş Adamı Recep Şanal, Musa Hangün, Başkan Adayı Yaşar Uslu, İş adamaları ile çok sayıda Kırşehirspor Kulübü üyesi ve taraftarı katıldı.
Kırşehir'in Özbağ Kasabasından olan Yaşar Uslu'nun adaylık teklifinin geri çevrilmesinin ardından Divan Başkanı Gündüz Yücesan, kulübün kayyuma kaldığını bildirdi. Kırşehirspor taraftarlarının tepki gösterdiği kongrede olaysız bir şekilde sona erdi. Yücesan, Mahkemeye gidileceğini ve kayyum yönetiminin atanmasının isteneceğini ifade ederek, "Gelinen nokta konusunda üzüntülüyüm" dedi.