Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor.

Malatya Yeşiltepe Tesisleri'nde, teknik direktör Ergün Albayrak yönetiminde ikinci yarı hazırlıklarına devam eden Sarı-kırmızılı takım günü çift antrenmanla geçirdi.
İlk yarıyı 8 puan ile son sırada kapatan Malatyaspor, 17 maçta sadece 1 galibiyet elde edebildi. İkinci yarıya iyi başlamak isteyen Sarı-kırmızılı takım, teknik direktör Ergün Albayrak'ın hazırladığı program çerçevesinde hazırlıklarına devam ediyor.
Futbolcularla antrenmanlarda yakından ilgilenen Albayrak'ın, futbolcularla bir toplantı yaparak, "Hepinizi çok iyi tanıyorum. Geçtiğimiz dönemlerde birlikte çalışma imkanımız oldu. Bu bizim için bir avantaj. İyi bir ekibiz. Birlikte güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum" dediği öğrenildi.
Öte yandan takımdan ayrılacakları belirtilen, kaleci Önder Biçer ile orta saha oyuncusu Talat Akça takımla birlikte çalışmalara katıldı. Defans oyuncusu Mustafa Aslan'ın ise kendisine kulüp aradığı belirtildi. Takımın forvet oyuncusu Ahmet Çetinkaya'nın ise, ailevi nedenler yüzünden ikinci yarı hazırlıklarına katılmadığı, kulüp yönetiminin bu sorunu çözmeye çalıştığı öğrenildi.
Bunun yanında alt yapıda forma giyen Miraç, Okan ve Hikmet profesyonel takımla birlikte ikinci yarı hazırlıklarına dahil edildi.