Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Adana Demirspor, Diyarbakırspor'dan Onur Çubukçu, Adanaspor'dan Metin Tuğlu, Bucaspor'dan Berkay Samancı ve daha önce de Mavi-lacivertli formayı giyen Çetin Kılıç'ı transfer etti.
Kendisini Mavi-lacivertli renklere bağlayan imzayı atan Metin, "Adana şehrini tanıyan birisi olarak Adana Demirspor'un ne kadar büyük bir camiaya sahip olduğunu biliyorum. Her iki taraf için hayırlı bir imza oldu. Hedefi Süper Lig olan Adana Demirspor'a geldiğim için çok mutluyum" dedi.
Türkiye'nin en ateşli taraftarlarından birisi olan Adana Demirspor taraftarının önünde futbol oynamaktan büyük gurur duyacağını söyleyen Onur ise, "Adana Demirspor'un büyüklüğü çok iyi biliniyor. Yakın arkadaşım olan Metin Tuğlu'nun da Adana Demirspor'u anlatmasıyla bu formayı giymeye karar verdim. Tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.
Bu arada daha önce de Adana Demirspor formasını giyen Çetin Kılıç ile Bucaspor'dan Berkay Samancı da Adana Demirspor'a imza attı. Çetin, "Daha önce de formasını taşıdığım Mavi-lacivertli takımıma geldiğim için inanılmaz sevinçliyim. Burası benim yuvam" dedi.
Berkay ise, hep birlikte çok iyi çalışarak Adana Demirspor'u hak ettiği yere getireceklerini söyledi.
Belek'te yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Adana Demirspor, günü 3 idman yaparak tamamladı. Günün ilk antrenmanında mavi-lacivertli takım, sabah erken saatlerde ormanlık alanda bol bol koşarak kondisyon depoladı. İkinci idmanda ise istasyon çalışması yapıldı. Teknik Direktör Soner Tolungüç nezaretinde hırs ve istekli bir şekilde ligin ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Adana Demirspor, günün son çalışmasını da saat 18.30'da tamamladı.
2 Ocak Pazar gününden itibaren ikinci yarı hazırlıklarını Belek'te sürdüren Adana Demirspor, ilk hazırlık maçını yarın Bank Asya 1. Lig takımlarından Tavşanlı Linyitspor ile oynayacak. Mavi-lacivertliler ikinci etap hazırlıkları çerçevesinde 2 hazırlık maçı daha oynayacak.
(ADN-YŞR-ERS-S)