Sivasspor'un İkinci Yarı Hazırlıkları Sürüyor

Sivasspor ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam ediyor. İdman sayısının 2'den 3'e yükseltildiği Kırmızı-beyazlılarda futbolcuların neşeli olması dikkat çekti.

Sivasspor'un Manavgat kampı neşe içerisinde geçiyor. 2'den 3'e çıkan idman sayısı ve idmanların temposunun artması futbolcuların neşesini etkilemiyor. Yabancı oyuncularının da katılımıyla tam kadro çalışmalarını sürdüren Sivasspor, bir taraftan da eksik bölgelere transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sivasspor'un, otel sahasında yaptığı idmanda Brezilya usulü yumurtalı, unlu doğum günü partisi vardı. Sivasspor'un altyapısından yetişen ve defansın sol tarafında görev yapan Ziya Erdal'ın (22) doğum günü olması
nedeniyle kaptan Mehmet Yıldız tarafından Brezilya usulü kutlama yapıldı. Kafasına dökülen un ve yumurtalar nedeniyle bir anda neye uğradığını şaşıran genç Ziya şaşkınlığı üzerinden kısa sürede atarken, yumurtalardan nasibini alan kaleci Ramojiç'in kızdığı gözlendi.
Kale, stoper, orta saha, sağaçık ve forvete takviye yapmayı planladıklarını belirten Sivasspor İdari Menajeri Kerem Atılmaz, "25 Aralık tarihinde Manavgat Sueno Beach Otelde başladığımız kampımız yılbaşı nedeniyle verilen 2 gün izinden sonra tekrar devam etmeye başladı. İznin ardından yabancı oyuncularımızda kampa iştirak ettiler. Dünden itibaren günde 3 antrenman yapıyoruz Şuan futbolcularımızda herhangi bir eksiğimiz yok. Başkanımız devamlı transfer görüşmeleri yapıyor. İstanbul'a karargah kurulmuştu.
Zaten bugün itibariyle resmi transfer günü başladı ama bir kaç güne kalmaz eksik olan mevkilerde resmi transfer yavaş yavaş başlayacağını düşünüyorum. Ayın 21'ine kadar burada olacağımızı düşünüyorum çünkü 23'ünde İstanbul'da Galatasaray ile ikinci yarının ilk maçını oynayacağız" diye konuştu.