Musa Çağıran, Resmen Konyaspor'da

Konyaspor, kiralık olarak anlaşmaya vardığı Galatasaray'dan Musa Çağıran ile sezon sonuna kadar geçerli olacak resmi sözleşmeyi imzaladı.

Konyaspor, ara transfer döneminde kiralık olarak anlaşmaya vardığı Galatasaray'dan Musa Çağıran ile sezon sonuna geçerli olacak resmi sözleşmeyi imzaladı. Takım kampının yapıldığı Antalya Belek'te gerçekleşen imza töreninde konuşan Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Konyalı olan Musa Çağıran ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardıklarını ve kendisinin ligin ikinci yarısında başarılı olmaya hedefleyen yeşil beyazlı takıma önemli katkılar sağlayacağına inandığını söyledi.
Doğduğu şehrin takımı olan Konyaspor'a transfer olduğu için mutlu olduğunu belirten Musa Çağıran, "Burada olduğum için hem heyecanlı hem de bir o kadar mutluyum. Çünkü doğduğum şehrin takımına hizmet etmek nasip oldu. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Altay'da başarılı bir ilk yarı geçirdikten sonra devre arasında Galatasaray'a imza attım. Ama Altay'da sezonu tamamladım. Bu yıl Galatasaray'da forma şansı bulamadım. Sadece 2 dakika son Konyaspor maçında oynadım. Bu transferin benim tecrübe
kazanmam açısından ve Galatasaray'a daha iyi dönmem için çok iyi olacağını düşünüyorum. Hedefim başarılı bir performans sergileyerek Konyaspor'un sezonun ikinci devresinde başarılı olmasına katkı sağlamak" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Musa Çağıran kendisini sezon sonuna kadar Konyasporlu yapan resmi sözleşmeyi imzaladı.