Kazım listemde olan bir isimdi

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Fenerbahçe'den transfer edilen Colin Kazım'ın takıma katılmasından memnun olduğunu söyledi.

Antalya'da devre arası kampında olan Galatasaray'ın Teknik Direktörü Gheorghe Hagi,"Kazım benim de istediğim, listemde olan bir isimdi" dedi.

Romen teknik adam Hagi, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Galatasaray'ın devre arası transferleriyle ilgili isim vermekten çekinen teknik adam, Kazım'ın özel hayatında sergilediği tutum ve disiplinsiz tavırlarına yönelik eleştirileri de yanıtlamadı. Hagi,"Kazım benim de istediğim bir isimdi. Takıma yararlı olacağına inanıyorum. Saha içindeki futbolunu konuşalım" dedi.

BİRAZ SABIR

Hagi'nin '5 yıldızlı saha, 5 yıldızlı takım' sözlerini de anımsatan gazetecilerin '5 yıldızlı takım var mı?' sorusuna Hagi, şu yanıtı verdi:

"Takımın mevcut kadrosunda 5 yıldızlı oyuncular var. Takım için 5 yıldız var. Kimse unutmasınki bazı oyuncularımız sakatlık yaşadı. 5 yıldızlı Barış var, Arda var ancak bunlar sakat. Eski performanslarına kavuşmaları için zaman gerekiyor. Biraz sabır diyorum. Gelecek transferlerin de takıma bir artı katmasını bekliyoruz. Ben bunun için takımın başına geldim. Galatasaray'ın durumu iyi ya da çok iyi olsaydı ben burada olmazdım. Dolayısıyla işlerin iyi olması için takımı hak ettiği yere getirmek için çalışıyorum. Camiamızdan biraz sabır bekliyorum."

"YÖNETİME BİR LİSTE VERDİM"

Sarı kırmızılı ekibin yapacağı transferlere değinen Hagi, "Ben yöneticilere bir liste bıraktım. Onlar bunu biliyorlar. Bazı oyuncuları alabiliyoruz bazılarını alamıyoruz. Ama ben tabii ki takımın ihtiyacı olan bütün oyuncuların biran önce takıma katılmasını istiyorum. Çünkü az bir zamanımız kaldı.Bizim hazır olmamız gerekiyor. Bu maçları da iyi oynayarak kazanmalıyız. Transferimizin en geç 10 Ocak'a kadar takıma katılacağını düşünüyorum" diye konuştu.

"PINO VE INSUA'YA KIZGINIM"

Kampa geç katıldığı için Pino'ya kızgın olduğunu belirten Hagi, "Pino'ya kızdım biraz. Çünkü çok fazla gecikti. Insua da gecikti. Ancak antrenmanlarda kendilerini göstererek bunu telafi etmeleri gerekiyor. " şeklinde konuştu.

"MISIMOVIC KONUSU BENİM İÇİN KAPANDI"

Galatasaray'daki geleceği merak konusu olan Misimovic hakkında da konuşan Hagi, "Misimovic konusu benim için kapandı. Ben olaya teknik açıdan bakıyorum. Bunun dışındaki diğer konuları ise birlikte göreceğiz" dedi.

Kaynak: AA