Haluk Tanrısever Adanaspor'da

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, kaleci Haluk Tanrıseven ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon Konyaspor formasıyla şampiyonluk yaşayan ve daha sonra Bugsaş Spor'a giden kaleci Haluk, sözleşme imzaladıktan sonra Adanaspor'un Antalya'daki kampına katıldı.
Turuncu-beyazlı takım ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan kaleci Haluk Tanrıseven, "Beni Adanaspor'a kazandırdığı için Başkan Bayram Akgül'e teşekkür ediyorum. Başkan bana transfer teklifi yaptığında açıkcası şaşırdım. Adanaspor'un gerçekten çok iyi bir kalecisi var. Tolgahan gelecekte milli takımda oynayabilecek bir kaleci. Bunu yürekten söylüyorum. Zülküf de kendini kanıtlamış bir kaleci. Bana çok yardımcı oluyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kalemiz emin ellerde. Bu da Adanaspor'un başarısına
yansıyacaktır" dedi.
Geçen Play-off maçlarında Adanaspor ve Karşıyaka'nın iyi takımlar olmasına karşın Konyaspor ile şampiyonluk yaşadığını hatırlatan Haluk, "İyi bir takıma geldiğime inanıyorum. Hedefimiz ilk altı, ondan sonra yapabilirsek ilk ikiden çıkmaya çalışacağız. Geçen sene Konyaspor'da yüzümüz güldü. İnşallah bu sene Adanaspor'da da yüzümün güleceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Adanaspor Başkanı Bayram Akgül de, eksik bölgelere takviye yapmaya çalıştıklarını söyledi.