Hagi, Basın Mensuplarının Sorularını Yanıtladı

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray'da Teknik Direktör Gheorghe Hagi sabah antrenmanından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray'da Teknik Direktör Gheorghe Hagi sabah antrenmanından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hagi, Fenerbahçe'den Sarı-kırmızılı ekibe transfer olan Colin Kazım'ın yönetime verdiği transfer listesinde olduğunu söyledi.
Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Antalya'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fenerbahçe'den ayrılarak Sarı-kırmızılı takıma transfer olan Kazım Kazım'ı kendisinin kadroda görmek istediğini belirten Hagi, milli futbolcuya güvendiğini de sözlerine ekledi. Galatasaray hakkında merak edilen soruları yanıtlayan Hagi, hazırlanmak için kısa bir süreleri olduğunun altını çizerek yeni transferlerin en geç 10 Ocak'a kadar takıma katılacağını düşündüğünü belirtti.
"KAZIM KAZIM'A GÜVENİYORUM"
Kazım Kazım'a güvendiğini belirten Hagi, "Kazım Kazım takımımıza büyük katkı yapacak bir oyuncuydu. Ben şu anki arzusuna, hırsına güvenerek onu istedim. Özellikle ofansif yönde bize önemli katkı yapacağını düşünüyorum. Tabii ki biraz sabretmemiz gerekiyor, ancak kısa sürede uyum sağlayarak takımıma katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.
"YÖNETİME BİR LİSTE VERDİM"
Sarı-kırmızılı takımın gündeminde olan eski öğrencisi Antalyasporlu Necati Ateş hakkındaki bir soru üzerine Hagi, "Ben yöneticilere bir liste bıraktım. Onlar bunu biliyorlar. Bazı oyuncuları alabiliyoruz bazılarını alamıyoruz. Ama ben tabii ki takımın ihtiyacı olan bütün oyuncuların biran önce takıma katılmasını istiyorum. Çünkü az bir zamanımız kaldı. Bizim hazır olmamız gerekiyor. Bu maçları da iyi oynayarak kazanmalıyız. Transferimizin en geç 10 Ocak'a kadar takıma katılacağını düşünüyorum" diye görüş
belirtti.
HAGİ'DEN DİSİPLİN UYARISI
Disipline verdiği önem ile tanınan tecrübeli isim Kampa geç katıldığı için Pino'ya kızgın olduğunu belirterek, "Pino'ya kızdım. Çünkü çok fazla gecikti. Insua da gecikti. Ancak antrenmanlarda kendilerini göstererek bunu telafi etmeleri gerekiyor" şeklinde konuştu.
Disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılan Bosnalı oyuncu Misimovic'in durumunun sorulması üzerine ise Hagi şöyle konuştu:
"Misimovic konusu benim için kapandı. Ben olaya teknik açıdan bakıyorum. Bunun dışındaki diğer konuları ise birlikte göreceğiz."