Galatasaray, Mutu İle İlgileniyor İddiası

Uzun bir suredir gündemden düşmeyen Fiorentina'nın Rumen oyuncusu Adriano Mutu ile Fiorentina arasındaki ipler bugün tamamen koptu

Uzun bir suredir gündemden düşmeyen Fiorentina'nın Rumen oyuncusu Adriano Mutu ile Fiorentina arasındaki ipler bugün tamamen koptu. Mutu'nun menajeri Victor Becali, golcü oyuncunun Galatasaray'ın da gündeminde olduğunu belirtti.
İtalyan Haber Ajansi Universal News'in haberine göre hafta sonu oynanacak olan Bologna maçı için bugün yapılan antrenmanı hiçbir açıklama yapmadan terk eden Mutu'yu teknik direktör Sinisa Mihajlovic, Bologna kadrosuna dahil etmedi. Bugüne kadar Mutu'ya toleranslı davranan Fiorentina yöneticilerinin kaprislerine dayanılmayan oyuncu ile son noktaya gelindiği ve bugünkü antrenmanı terk etmesiyle artik iplerin tamamen koptuğunu söylediği belirtildi.
Mutu'nun menajeri Victor Becali, kulüp yöneticileri ile görüşeceklerini ve 1,8 milyon Euro kazanan oyuncunun gelebilecek teklifleri değerlendireceğini ifade etti. Becali, şu an için eski Fenerbahçeli Appiah'ın da forma giydiği Serie A ekiplerinden Cesana ile Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı istediği yerde tamamlayamayan Galatarasay'ın gündemde olduğunu belirtti.