Eintracht Frankfurt Antalya'da Kampta

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Eintracht Frankfurt, Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Michael Skibbe yönetiminde Antalya'nın Belek Beldesi'nde 1 haftalık kampa girdi.

Eintracht Frankfurt, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde Antalya'nın Belek Beldesi'nde bulunan Suene Golf Otel'de kampını sürdürürken takım, bu sabah otele ait sahada önce kondisyon ağırlıklı çalıştı daha sonra ise topla taktik çalışması yaptı. Günde çift idman yapan Alman ekibi sabahki antrenmanı 1.5 saat sürdü.
Takımın Türk asıllı Avusturyalı oyuncusu Ümit Korkmaz ise performansı ile göz doldurdu. Antalya'da güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Ümit, Türk takımlarının maçlarını zaman buldukça izlediğini ve en beğendi futbolcunun ise Galatasaraylı Arda Turan olduğunu söyledi.

E. FRANKFURT, ANTALYA CUP'TA PERSEPOLİS İLE KARŞILAŞACAK
Eintracht Frankfurt, bu yıl dördüncüsünü düzenlenen Antalya Kupası'nda (Antalya CUP) Mardan Antalyaspor Stadyumu'nda yarın akşam 17.30'da Persepolis ile karşılaşacak. Medical Park Antalyaspor ile birlikte Eintracht Frankfurt, FC Köln ve FC Persepolis takımlarının katıldığı turnuvada toplam dört maç gerçekleştirilecek.