Beşiktaş Antalya'da İlk İdmanını Yaptı

Beşiktaş, Antalya kampındaki ilk antrenmanını sabah saatlerinde yaptı.

Gloria Otelleri'nin sahasında teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde yapılan antrenmanda gözler yeni transferler Simao, Almeida ve Fernandes'e çevrildi. İki grup halinde çalışan Siyah-beyazlılarda değişmeli olarak bir grup istasyon çalışması yaparken, diğer futbolcular ise şut çalıştı. Antrenmanda sakatlıktan yeni çıkan Nihat, Ekrem, Necip ve Onur ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı. Yeni transferler Simao ve Quaresma attığı gollerle göz doldurdu. Alman teknik adam, A2 takımından kamp
kadrosuna davet edilen Muhammed Demirci ile yakından ilgilendi. Bu arada teknik direktör Schuster, antrenman sırasında saha kenarında Almanya'dan gelen arkadaşı ile uzun süre sohbet etti.
Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmanı Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, yöneticiler Metin Keçeli ve Cengiz Zülfikaroğlu da izledi. Beşiktaş, akşam basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
Bu arada Sparta Prag'a transfer olan Çek oyuncu Zapotocny'nin, Beşiktaş'tan alacağı olan yaklaşık 350 bin euro karşılığına Çek kulübüne verileceği belirtildi.
Öte yandan gazetecilerle antrenmana sohbet eden Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, "Gece gündüz çalıştık kendimizden fedakarlık yaptı. Bütün Avrupa'yı dolaştık. Hocamızın isteklerini yerine getirmek için emekler verdik. Günde 6 ilaç kullanıyorum. İnşallah bu emeklerin karşılığını sezon sonunda alırız" dedi.