Adnan Polat Ve Göksel Gümüşdağ Seyrantepe Metrosunu Gezdi

Galatasaray başkanı Adnan Polat ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve İstanbul Büyükşehir Belediyesspor Başkanı Göksel Gümüşdağ ile İstanbul metrosunu Türk Telekom Arena'ya bağlayan Seyrantepe metrosunu gezdi

Galatasaray başkanı Adnan Polat ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve İstanbul Büyükşehir Belediyesspor Başkanı Göksel Gümüşdağ ile İstanbul metrosunu Türk Telekom Arena'ya bağlayan Seyrantepe metrosunu gezdi.
Adnan Polat burada Colin Kazım transferi ile ilgili soruları cevapladı. İlk önce transfer hakkında konuşmak istemediğini söyleyen Polat, ısrarlı sorular üzerine Teknik Direktör Hagi'nin seçip beğendiği oyuncuları ekonomik şartlar doğrultusunda transfer etmeye çalıştıklarını söyledi. Şuanda tüm sorumluğun Gheorghe Hagi üzerinde olduğunu dile getirdi.
Taraftarın Kazım transferine tepki gösterdiğinin hatırlatılması üzerine ise Polat, bu konu hakkında herhangi bir şey söylemek istemediğini belirtti ve konuşmaktan kaçındı.
15 Ocak tarihinde açılacak olan Türk Telekom Arena ile ilgili de konuşan Başkan Polat, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederek, "Sayın belediye başkanımız Kadir Topbaş'a ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Sayın Topbaş bana bu metronun stat açılışına yetişeceğini söylemişti. Şimdi görüyoruz ki bitmiş durumda. Buradan taraftarlarımıza bir çağrıda bulunmak istiyorum. Stadımızın açıldığı gün elbette ki aksilikler olacak.ama taraftarlarımız
kendi araçları ile gelmeleri yerine toplu taşımayı kullanırlarsa bu sıkıntılar ve aksilikler minimuma iner. İlerleyen zamanlarda da sıkındı doğuracak şeyler giderilecektir" diye konuştu.
Stat ve metro açılışı ile ilgili konuşan Göksel Gümüşdağ ise, çok görkemli bir açılış olacağını, ve tüm İstanbulluları bu açılışa beklediklerini ifade etti.
Gümüşdağ, çok önemli bir sıkıntı olmaması için vatandaşların toplu taşımayı tercih etmelerini istediklerini sözlerine ekledi.