Yıldızlar Güreş Milli Takımı Uluslararası Şampiyonaya Hazırlanıyor

Türkiye Yıldız Serbest Güreş Milli Takım Antrenörü Erdoğan Akkuş, Azerbaycan'da yapılacak olan şampiyonanın Avrupa ve Dünya şampiyonaları öncesi sporcularına moral ve motivasyon sağlayacağını söyledi

Türkiye Yıldız Serbest Güreş Milli Takım Antrenörü Erdoğan Akkuş, Azerbaycan'da yapılacak olan şampiyonanın Avrupa ve Dünya şampiyonaları öncesi sporcularına moral ve motivasyon sağlayacağını söyledi.
Akkuş, yaptığı açıklamada, Milli Takımın, Ankara Şeker Spor Tesislerindeki kampının devam ettiğini belirterek, "Bu yıl Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 13-17 Ocak tarihleri arasında 15'incisi düzenlenecek olan 'Uluslararası Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası'na Milli Takım olarak 10 sıklette katılacağız. İnşallah kürsüde bayrağımızı göndere çekmeyi başaracağız. Hedefimiz takım halinde final oynamaktır" dedi.
Erdoğan Akkuş, Azerbaycan'daki şampiyonanın Temmuz ve Ağustos aylarında yapılacak olan Avrupa ve Dünya Şampiyonaları için önemli bir basamak olduğunu ifade ederek buradan alacakları sonuçların, sporculara moral ve motivasyon sağlayacağını ifade etti.