Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Siirtspor, Bandırmaspor'da forma giyen Mehmet Albayrak'ı transfer etti. Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'de de oynayan 24 yaşındaki golcü oyuncu, Siirtspor'un Antalya'da devam eden kampına dahil oldu.

'BURADA SEVDİĞİM İNSANLAR VAR'
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'nın Kemer İlçesi'nde sürdüren Siirtspor, transferde ilk önemli adımı attı. Bandırmaspor'da forma giyen Mehmet Albayrak'la anlaşan Sarı-mavili kulübün yönetimi, 24 yaşındaki futbolcuyu kampa dahil etti. Albayrak, bu sezonun ilk yarısında Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bandırmaspor'da 9 maçta forma giydi.
Siirtspor'da tanıdığı ve sevdiği insanlar olduğu için teklifi kabul ettiğini belirten Mehmet Albayrak, "Beni seven insanların olduğu bir yere geldim. Siirtspor'un şampiyonluk hedefi de bu seçimimde etkili oldu. İnşallah hep beraber mücadele ederek takımımızı hak ettiği yerlere getireceğiz" dedi.

ŞİRO: BAŞKA TRANSFER DE OLACAK
Mehmet Albayrak'ın gol yollarındaki sıkıntıyı çözeceğine inandığını belirten teknik direktör Nurettin Şiro ise kampın iyi geçtiğini, ikinci yarıya sorunsuz şekilde hazırlandıklarını söyledi. Şiro, "İlk yarıda gol yollarında çok sıkıntı yaşadık ve anlamsız puanlar kaybettik. Mehmet, genç yaşına rağmen üst liglerde oynamış ve aradığımız özelliklere sahip bir forvet. Başka transferlerimiz de olacak. Bunun için yönetimin arayışları devam ediyor. Taraftarlarımızın endişesi olmasın. Siirtspor iyi yolda.
Özlenen Siirtspor ikinci yarıda sahada olacaktır" diye konuştu.