Sadri Şener, Trabzonspor'un Antalya Kampını Ziyaret Etti

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, en yakın takipçileri Bursaspor ile aralarındaki 5 puanlık fark olduğunu ancak 3 puanlık sistemde bu farkın çok önemli olmadığını belirterek, "Oynanacak olan 17 maç var

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, en yakın takipçileri Bursaspor ile aralarındaki 5 puanlık fark olduğunu ancak 3 puanlık sistemde bu farkın çok önemli olmadığını belirterek, "Oynanacak olan 17 maç var. Bunlar oynanmadan şampiyon olunmuyor" dedi.
Başkan Sadri Şener, Asbaşkan Nevzat Şakar Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, yönetim kurulu üyeleri Recep Denizer, Tuncay Bekiroğlu ve Ali Benli'yle birlikte, Antalya Belek'te yapılan kampa geldi. Sabah antrenmanını izleyen Sadri Şener, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Golcü futbolcu Mehmet Çakır'ı teknik direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda transfer ettiklerini söyleyen Şener, "Mehmet Çakır serbest kalan bir futbolcuydu. Yöneticilerimiz Tuncay Bekiroğlu ve Asbaşkanımız Nevzat Şakar böyle bir girişimde bulundu. Hocamız da istedi ve bu transferi gerçekleştirdik. Yarın sağlık kontrolünden geçecek ve antrenmana çıkacak" dedi.
"HOCA İSTERSE TAKVİYE YAPARIZ"
Şenol Güneş'in istemesi halinde orta sahaya da bir takviye yapacaklarını da belirten Şener, "Hocamız birkaç gün antrenmanlarda genel durumu gördükten sonra orta sahaya takviye isteyip, istememe konusunda bir karar verecek. Eğer isterse biz de ona göre yolumuzu çizeceğiz. Hocamız orta saha oyuncusu isterse Kahlenberg de ilgilendiğimiz oyunculardan bir tanesi. Bunun dışında da izlettiğimiz birkaç tane oyuncu var" ifadelerini kullandı.
"İLK 6-7 HAFTADA LİG ŞEKİLLENİR"
En yakın takipçileri Bursaspor ile aralarındaki 5 puan farkın önemli olduğunu da belirten Şener, "Fenerbahçe ile 9 puan fark var ama üç puanlık sistemde bu çok önemli bir fark değil. Oynanacak olan 17 maç var. Bunlar oynanmadan şampiyon olunmuyor. Avantajlı bir durumdayız ve en önemli avantajımız çok iyi bir takımızın olması. Ligin ikinci haftasında Fenerbahçe ile oynayacağız. İlk 6 -7 haftada ligin şekilleneceğini ve bazı şeylerin net bir şekilde ortaya çıkacağına inanıyorum" diye konuştu.
AZİZ YILDIRIM'A YANIT
Aziz Yıldırım'ın ikinci yarıda futbolun saha dışına kayabileceği yönündeki açıklamalarının sorulması üzerine ise Sdri Şener, "Saha dışında bizim hiç işimiz olmaz. Hiçbir zaman da olmamıştır. Böyle bir şeye ihtiyaç da duymayız. Böyle bir şeye ihtiyaç duyan bize gelmez. Aziz beyin tam ne söylediğini bilmiyorum. Bizim o bölümle işimiz olmaz. O tarafa kapalıyız" cevabını verdi.
KAMPA GEÇ KATILAN OYUNCULARIN DURUMU
Kampa geç katılan yabancı futbolculara verilecek cezayı Şenol Güneş'in belirleyeceğini anlatan Şener, "Geç kalan oyunculara hoca ceza verecek. Biz de onu onaylayacağız. Hoca bir tarih açıklamış onlar gelmemiş. Bir dini bayram diyorlar, bir de yılbaşı diyorlar. Bir gemi kaptanı yola çıktığında, eşi doğum yapsa, (Ben baba oldum geri dönüyorum) diyemez. Bunların işi de bu ve iyi paralar alıyorlar. Bu devre arasını bir sisteme oturtmak lazım. Genelde daha kısa tutmak gerekiyor diye düşünüyorum" ifadelerini
kullandı.
"ŞU AN TALEP EDİLİYORUZ. KİMSENİN TAKIMDAN AYRILACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM"
Öte yandan iç transfer çalışmalarını kamp döneminde tamamlamayı düşündüklerini kaydeden Şener, "İç transfere kampta bir nokta koyarız. Zaten şampiyonluk trendine girmiş bir takımın oyuncusu bir yere gitmez. Hava ve ambiyans burada. Geçen sezonda burada kamp yaptık, 7 - 8 gazeteci vardı. Şimdi ise sayı daha fazla. Şu anda biz talep ediliyoruz. Parada da bir sıkıntı yok. Kimsenin takımdan ayrılacağını düşünmüyorum" dedi.
(EYB-ERS-ERS-S)