Divan'dan Başkan İbrahim Yazıcı'ya Transfer Uyarısı

Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, kulüp başkanı İbrahim Yazıcı'ya, "Transferde geç kalmadık mı? Bir an önce bitirin" uyarısında bulundu

Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, kulüp başkanı İbrahim Yazıcı'ya, "Transferde geç kalmadık mı? Bir an önce bitirin" uyarısında bulundu. Başkan İbrahim Yazıcı ise divan başkanına transferi bir an önce bitirme sözü verdi.
Olay TV'de yayınlanan Final programının dün akşamki konukları Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya ve Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk Yazıcı oldu. Programa telefonla bağlanan Başkan İbrahim Yazıcı, transferde görüşmelerin devam ettiğini ifade etti. Bitmeyen bir isim üzerinde tartışmanın doğru olmadığını söyleyen Başkan Yazıcı, "Ama bugün ama hafta sonu bitebilir" diye konuştu.

"FİKRİM ÖYLE AMA BEN KARAR MERCİİ DEĞİLİM"
Bazı gazetelerde "Beşiktaş taraftarını Bursa'ya almayacağız" açıklaması yaptığı ve kendisinin karar mercii gibi gösterilmesine tepki gösteren Başkan İbrahim Yazıcı, "Böyle bir açıklama yapmadık. Kaldı ki karar mercii ben değilim. Benim fikrimi sorarsanız, ben Beşiktaş taraftarının gelmesini istemem. Bizim bir daha ceza almaya tahammülümüz yok. Bizim temennimiz gelmemeleridir. Olaylara gebe bir maç. Ama sanki ben karar vermişim gibi yazılmış. Bu kararı ben veremem. İl Spor Güvenlik Kurulu var, onlar
toplanıyor, onlar karar veriyor. Benim bu beyanatı vermem mümkün değil. O gün orada yaşananlar hiç hoş değildi. Misafir olarak gittik, bıçaklandık. Ben de bu olaylar bitsin istiyordum ama sonu güzel olmadı. Biz yapmadığımız bir olaydan dolayı iki maç ceza aldık. Biz zirveye oynayan bir takımız, buradaki maçta alacağımız cezayı kabullenmek mümkün değil. Benim fikrimi soranlara tabii söyleyeceğim" dedi.

"TRANSFERLE İLGİLEN BAŞKAN"
Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Başkan İbrahim Yazıcı'yı transfer konusunda uyararak, "Beşiktaş bitirdi başkan. Biz geç kalmadık mı? Bu transferle ilgilen başkan" dedi.
Başkan İbrahim Yazıcı ise, "Tabii ki ilgileniyoruz. İnşallah Bursaspor'un hayrına olacak. En kısa zamanda bitireceğiz" diye konuştu.
(RFK-İHS-ERS-S)