Denizlispor İlk Ciddi Sınavına Çıkıyor

Denizlispor devre arasının ilk ciddi sınavında yarın Orduspor'la bir hazırlık maçı yapacak.

Bank Asya 1. Lig'in ilk yarısını lider tamamlayan ve devre arası hazırlıklarını Antalya Kremlin Palace Otel'de sürdüren Denizlispor, yarın kamp yaptığı otelin sahasında ligdeki en yakın rakiplerinden Orduspor'la bir hazırlık maçı yapacak. Ligin son haftasında kadrosundan 5 oyuncuyla yollarını ayıran Yeşil-siyahlılar Konyaspor'dan Emrah'ı kadrosuna katarken, transfer çalışmalarının da sürdüğü belirtildi.
Denizlispor Genel Menajeri Adnan Erkan, Antalya'da çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, "Çok iyi bir çalışma ortamımız var. Oyuncularımızın en üst seviyeye çıkması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Emrah'ın da takıma katılmasıyla biraz daha güçlendik" dedi. Transfer çalışmalarının sürdüğünü ve bazı futbolcularla görüşmeler yapıldığını da ifade eden Adnan Erkan, "Bu çalışmalarla ilgili kesin bir sonuç almadık. Görüşmelerimiz sürüyor ve kadromuzu biraz daha güçlendirmek için
çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tam anlaşma sağlanmayan futbolcuları kamuoyuna açıklamayı uygun bulmuyoruz" diye konuştu.
Öte yandan Mehmet Özsoy'un istifasının ardından kulüp başkanlığına seçilen Salih Amiroğlu'nun Antalya'da futbolcuların alacaklarının bir kısmını ödediği, ödemelerin bu ay sonuna kadar devam edeceği öğrenildi.